Despre mine

Claudiu M. Burlan ma numesc, am 44 de ani si locuiesc in Arad, Romania.
Sunt a treia generatie intr-o familie de ceasornicari, atat bunicul cat si tatal meu fiind ceasornicari. Crescand intre ceasuri, si cu ceasuri, nu cred ca puteam alege alta meserie decat cea de ceasornicar, care combinata cu hobby-ul meu – electronica – au creat, cred eu, o combinatie buna, drept pentru care am urmat cursurile „Liceului de Mecanica Fina” din Arad, facand practrica la Intreprinderea de Ceasuri „Victoria” Arad, dupa care am lucrat pe vremea comunismului, intr-o Intreprindere de mecanica fina, inclusiv in domeniul militar, reparand in acelasi timp ceasuri pentru colegii mei.
Imediat dupa revolutie, in 1991, mi-am deschis propriul atelier de ceasornicarie unde lucrez si in prezent.
Am incercat in timp, si am reusit, sa achizitionez scule si unelte de cea mai buna calitate si sa diversific cat mai mult serviciile oferite.
Totodata perfectionarea continua a fost un deziderat, astfel ca in anul 2003 am avut privilegiul de a participa la doua cursuri, unul pentru ceasurile cu quartz si unul pentru ceasurile cronograf mecanice si quartz, in Elvetia.

In acelasi spirit al perfectionarii, in anul 2004 am devenit Student al Colegiului „British Horological Institute”, unul dintre cele mai prestigioase Colegii de specialitate din lume.Dupa trei ani am absolvit Colegiul,cu o diploma in Reparatia,Conservarea si Reconditionarea ceasurilor.In anul 2008,dupa o evaluarede trei zile in care un delegat al BHI,Mr.Geoff Armitage, a stat in permanenta cu mine la atelier,am primit cel mai inalt grad din cadrul BHI,si anume Fellow of BHI,pe scurt FBHI.
In timp mi-am creat o clientela stabila, la serviciile mele apeland atat clienti din tara cat si din afara tarii, posesori si colectionari de ceasuri, cat si dealeri de ceasuri.