Sugestii imbunatatire forum
Re: Sugestii imbunatatire forum
Ce este tapatalk?

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
dumcatalin
http://en.wikipedia.org/wiki/Tapatalk
citez:
Tapatalk is primarily designed to provide improved forum access for mobile platforms over access provided by the forum software itself. The application was originally designed for Android but now also supports iOS and Windows Phone. Tapatalk allows the user to have a unified interface to access multiple forums at the same time.
usureaza putin interactiunea cu diversele forumuri. il am si eu dar tre sa recunosc faptul ca nu il prea folosesc
ma avertizeaza insa automat cand cineva citeaza un post de-al meu sau cand primesc mesaj privat.
se poate trai si fara dar e ceva mai comod cu
citez:
Tapatalk is primarily designed to provide improved forum access for mobile platforms over access provided by the forum software itself. The application was originally designed for Android but now also supports iOS and Windows Phone. Tapatalk allows the user to have a unified interface to access multiple forums at the same time.
usureaza putin interactiunea cu diversele forumuri. il am si eu dar tre sa recunosc faptul ca nu il prea folosesc
ma avertizeaza insa automat cand cineva citeaza un post de-al meu sau cand primesc mesaj privat.
se poate trai si fara dar e ceva mai comod cu
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Studiem problema....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- gherghin nicolae
- Moderator
La fel ma avertizeaza si pe mine, fara sa folosesc Tapatalk...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
-
dumcatalin
pe telefon? fara sa verifici mailul si fara sa intri pe forum?gherghin nicolae scrie:La fel ma avertizeaza si pe mine, fara sa folosesc Tapatalk...
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
- gherghin nicolae
- Moderator
Nu .
Pe mail .
Pe mail .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
-
MladinDorian
- Site Admin
Tapatalk este inca in faza "copilariei", util pentru voi, cu risc pentru forum; asteptam sa mai "creasca"... 
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Sunt multe forumuri mature care folosesc tapatalk: WUS, Omegaforum, tz-uk, uhrforum, etc.
-
MladinDorian
- Site Admin
Nu va explic de ce; studiati (am avut onoarea de a participa in martie-aprilie la testarea modului); daca proprietarul forumului decide, il vom instala; din acel moment nu mai garantez securitatea forumului; personal, nu am timp sa stau toata ziua pe post de "dulau" pe MOD-ul tapatalk.
Este un produs interesant, cu potential, recomand un pic de rabdare.
Ca si recomandare (pro bono) pentru tinerii admini : nu instala niciodata un produs la ultima versiune (exceptie-esti ferm convins ca este stabil si ii cunosti "hibele"); nu testa niciodata pe pielea clientului produse noi/inca imature; Nu transforma CLIENTUL in COBAI (daca vrei sa testezi, utilizeaza propriile tale servere)
Cu respect,
Dorian Mladin
Este un produs interesant, cu potential, recomand un pic de rabdare.
Ca si recomandare (pro bono) pentru tinerii admini : nu instala niciodata un produs la ultima versiune (exceptie-esti ferm convins ca este stabil si ii cunosti "hibele"); nu testa niciodata pe pielea clientului produse noi/inca imature; Nu transforma CLIENTUL in COBAI (daca vrei sa testezi, utilizeaza propriile tale servere)
Cu respect,
Dorian Mladin
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Sugestii imbunatatire forum-mesaje in PM
Vin cu propunerea sa fie introdusa optiunea de blocare a unui utilizator in sectiunea PM.
Multumesc
Multumesc
-
Alexvintage
E o dorinta de autocenzura?
Sunt situatii cand in PM te trezesti cu mesaje neavenite,sacaitoare sau jignitoare din partea unor utilizatori de forum. Propuneam sa fie introdusa optiunea de blocare a acestora in situatii de acest gen. Poate se ia in considerare aceasta propunere.Alexvintage scrie:E o dorinta de autocenzura?
Multumesc
-
MladinDorian
- Site Admin
Este simplu ; ii puteti administra in
Prieteni & persoane neagreate
» Administrare prieteni
» Administrare persoane neagreate
» Administrare prieteni
Va multumesc, am rezolvat ! Sa inteleg ca, prin acest procedeu, "nervosii" nu vor mai deranja?MladinDorian scrie:Este simplu ; ii puteti administra in
» Administrare prieteni
-
MladinDorian
- Site Admin
Cu placere, prin acest procedeu blocati pm de la persoane "non grata".