Grig,stii care este nedumerirea mea? Ca nu stiu ce doresti de fapt. Am vazut mai multe referiri ale tale la "ce ai facut tu pentru acest Forum". Ok,ai facut ce ai facut,au facut si altii altele,si fac multi in fiecare zi ,aici,impartasind in mod placut si cu bun simt,pasiunea pentru ceasuri. Dar,ce consideri tu ca ai facut pentru Forum,este din pacate de mult umbrit de ceea ce faci acum. Iar toti cei care fac si formeaza acest Forum nu vor aprecia ceea ce ai facut in trcut daca ceea ce faci acum este lipsit de colegialitate si apreciere fata de ceilalti.
Cerd ca energia ta ar trebui redirectionata,aici pe forum macar,intr-o directie pe cae sa o apreciem cu totii,in caz contrar,ne vom vedea obligati sa ne despartim,chiar daca o facem cu parere de rau,de dragul amintirilor de demult.
Tu te-ai mai despartit de noi,cu surle si trambite,dar ai fost reprimit fara comentarii,reprosuri sau alte lucruri de acest gen. Lucru pe cae tu nu-l apreciezi. Nici noi nu putem aprecia modul in care consideri tu sa contribui la dezvoltarea si crestera frumoasa a acestei comunitati.
Grig,inainte de a raspunde la acest mesaj,am sa te rog sa te gandesti bine,daca doresti poti sa ma suni ca sa te lamuresc mai bine asupra a ceea ce am vrut sa subliniez cu acest mesaj,si abia dupa aceea sa scrii aici.
Si ca sa nu ramaneti nelamuriti,maine probabil am sa sterg acest topic.
Toate bune de la Ploiesti!