Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010
Re: Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010
Particip si eu daca mi se permite sa tin o prelegere cu titlul: Diferenta dintre adevaratele ceasuri vintage si conservele degradate fara alt merit in afara vechimii.
Eu cred ca orice prezentare e binevenita, atit timp cit e bine documentata, cu imagini sugestive si, mai ales, prezentata mai curind "pro" decit "contra".
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Bineinteles ca esti binevenit! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Privind la lista de participanti siguri si potentiali (deocamdata 18 + 6), si gandindu-ma ca probabil unii vom veni impreuna cu sotia/prietena, si vazand numarul de camere din hotel, (1 apartament, 1 garsoniera, 1 tripla, 5 camere duble twin si 11 duble)constat ca ar trebui rezervat aproape tot hotelul pentru aceasta intalnire a noastra. Gresesc?
Dus cu CEASUL!
Situatia inca e sub control!
In momentul in care ne apropiem de limita rezervarii sau chiar de capacitatea hotelului va voi da de stire din timp!
Sunt colegi care vin singuri si care vor ocupa un loc intr-o camera dubla impreuna cu un altul.
Sunt colegi care deja m-au anuntat ca nu se vor caza la hotel Turnul.
galaxy,
am o lista ce o actualizez zilnic si daca sunt probleme dau de stire.
In acest moment mai sunt libere 3 camere duble cu pat matrimonial si probabil (exista o intentie) o dubla cu paturi twin!
Si desigur: tripla, garsoniera si apartamentul!
Sunt in legatura permanenta cu directorul hotelului pentru orice variante.
Cei interesati e bine insa sa-mi dea de stire cat mai rapid cu putinta pentru a putea evalua din timp cerintele.
In momentul in care ne apropiem de limita rezervarii sau chiar de capacitatea hotelului va voi da de stire din timp!
Sunt colegi care vin singuri si care vor ocupa un loc intr-o camera dubla impreuna cu un altul.
Sunt colegi care deja m-au anuntat ca nu se vor caza la hotel Turnul.
galaxy,
am o lista ce o actualizez zilnic si daca sunt probleme dau de stire.
In acest moment mai sunt libere 3 camere duble cu pat matrimonial si probabil (exista o intentie) o dubla cu paturi twin!
Si desigur: tripla, garsoniera si apartamentul!
Sunt in legatura permanenta cu directorul hotelului pentru orice variante.
Cei interesati e bine insa sa-mi dea de stire cat mai rapid cu putinta pentru a putea evalua din timp cerintele.
Este cineva din Iasi care are un loc in masina pt. dus - intors la Moeciu? contribui in mod evident la combustibil (sau nu numai
?- daca este cazul); as prefera tot un forumist in locul transportului public... in felul asta as evita "timpii morti" si ar fi si o sincronizare la plecare.
Astept un raspuns aici sau pe m.p. cat mai repede, pt. a putea in functie de "raspuns afirmativ" sa-mi certific prezenta...
Multumiri
Astept un raspuns aici sau pe m.p. cat mai repede, pt. a putea in functie de "raspuns afirmativ" sa-mi certific prezenta...
Multumiri
- Joe Zawinul
- Membru Special
Participarea mea este in continuare nesigura, insa voi face tot posibilul 
Sanatosi sa ramânem, caci va veni si CEASUL nostru!
Zeit kann man nicht kaufen. Uhren schon.
Eine ruhige Uhr in einer unruhigen Zeit.
Zeit kann man nicht kaufen. Uhren schon.
Eine ruhige Uhr in einer unruhigen Zeit.
catalin.v - din Iasi vine Grig si User..daca nu este loc la ei poate facem cumva si te iau eu, poate din Roman.
Daca mai sunt altii care nu au masina de venit si sunt din zona...masina mea este goala.
Cred ca am sa stau la o pensiune sau...in zona. Mai vedem...sanatosi sa ajungem.
Daca mai sunt altii care nu au masina de venit si sunt din zona...masina mea este goala.
Cred ca am sa stau la o pensiune sau...in zona. Mai vedem...sanatosi sa ajungem.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Imi anunt si eu prezenta; mai sunt locuri Montana?
Credeti ca este posibil ca prezentarile/prelegerile de la intalnire sa fie inregistrate si apoi uploadate pe forum/sau un site de filesharing. Astfel sa fie disponibile si pentru cei care nu vor participa.
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
Teoretic da....cu acordul participantilor....adrian_bc scrie:Credeti ca este posibil ca prezentarile/prelegerile de la intalnire sa fie inregistrate si apoi uploadate pe forum/sau un site de filesharing. Astfel sa fie disponibile si pentru cei care nu vor participa.![]()
Multumesc frumos!
La intalnirea de anul trecut eu am facut un DVD pe care l-am pasat si lui Montana si nu cred ca cineva l-a dorit ,cerut ....si nu l-a primit....
Cu torente.ro & etc...eu nu sunt adeptul...
Homo suus fortuna faber est.
- pentru catalin.v:
Desigur, mai sunt locuri! Astept detalii daca doresti o rezervare si mai ales informatii daca doresti sa faci o prezentare!
- pentru adrian_bc:
Prezentarile ce urmeaza a fi facute vor fi aduse si pe forum cel putin in formatul text+imagini asa cum am facut si pentru intalnirea de anul trecut.
Despre filme de descarcat de pe net eu sunt rezervat dar sa vedem si ce zic ceilalti colegi!
Desigur, mai sunt locuri! Astept detalii daca doresti o rezervare si mai ales informatii daca doresti sa faci o prezentare!
- pentru adrian_bc:
Prezentarile ce urmeaza a fi facute vor fi aduse si pe forum cel putin in formatul text+imagini asa cum am facut si pentru intalnirea de anul trecut.
Despre filme de descarcat de pe net eu sunt rezervat dar sa vedem si ce zic ceilalti colegi!
up-date confirmari de participare la intalnirea de la Moeciu - 26-28.februarie.2010!
- - - - - - - - - -
* confirmari certe:
galaxy, iona, constantin, Constantin14, kronozom, zach, Claudiu, bob13, bbcbbc, adrian_rotariu, user, grig, iEdi, montana, bograd, achraf, betykalman, catalin.v, priam (doar sambata) si mnm (doar sambata) = 20 persoane
* participari potentiale:
controller, zaytsuca, teodoruc, Joe Zawinul, iosiP = 5 persoane
Prezentarile ce vor fi facute:
- - - - -
iEdi | Rolex - istorie, inovatii, masuri de siguranta la achizitie
kronozom | Jaeger Le Coultre Master Grande Taille
bbcbbc | Zenith El Primero si Rolex Daytona, asemanari si diferente
galaxy | Omega Goliath
bob13 | Maurice Lacroix Lune Retrograde
montana | Ceasuri pentru Romania in colectia muzeului Patek Philippe
achraf | Juvenia - istorie si traditie
Claudiu | Factori de influenta asupra preciziei ceasurilor. Reglarea acestora
user | titlu inca neanuntat
iona | titlu inca neanuntat
constantin | titlu inca neanuntat
- - - - - -
Desigur: sambata 17:00-20:00 | Jorg Schauer - Noutati la STOWA si Jorg Schauer
IMPORTANT: premiul pentru cea mai reusita prezentare - un exemplar din (link): Michael Clerizo | Master of Contemporany Watchmaking.
Asteptam in continuare si alte confirmari de participare (impreuna cu titlul prezentarii) precum si conditiile pentru rezervarea cazarii.
Termenul limita pentru potentiale rezervari la hotelul Turnul - 17.februarie.2010!
- - - - - - - - - -
* confirmari certe:
galaxy, iona, constantin, Constantin14, kronozom, zach, Claudiu, bob13, bbcbbc, adrian_rotariu, user, grig, iEdi, montana, bograd, achraf, betykalman, catalin.v, priam (doar sambata) si mnm (doar sambata) = 20 persoane
* participari potentiale:
controller, zaytsuca, teodoruc, Joe Zawinul, iosiP = 5 persoane
Prezentarile ce vor fi facute:
- - - - -
iEdi | Rolex - istorie, inovatii, masuri de siguranta la achizitie
kronozom | Jaeger Le Coultre Master Grande Taille
bbcbbc | Zenith El Primero si Rolex Daytona, asemanari si diferente
galaxy | Omega Goliath
bob13 | Maurice Lacroix Lune Retrograde
montana | Ceasuri pentru Romania in colectia muzeului Patek Philippe
achraf | Juvenia - istorie si traditie
Claudiu | Factori de influenta asupra preciziei ceasurilor. Reglarea acestora
user | titlu inca neanuntat
iona | titlu inca neanuntat
constantin | titlu inca neanuntat
- - - - - -
Desigur: sambata 17:00-20:00 | Jorg Schauer - Noutati la STOWA si Jorg Schauer
IMPORTANT: premiul pentru cea mai reusita prezentare - un exemplar din (link): Michael Clerizo | Master of Contemporany Watchmaking.
Asteptam in continuare si alte confirmari de participare (impreuna cu titlul prezentarii) precum si conditiile pentru rezervarea cazarii.
Termenul limita pentru potentiale rezervari la hotelul Turnul - 17.februarie.2010!
-
BaubauManJr
Salutare!
In calitate de amator/pasionat
, ma primiti si pe mine doar in vizita, sa asist la prezentarile pe care o sa le faceti?
In calitate de amator/pasionat
Esti binevenit.