Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
mnm

Re: Intalnirea anuala ceasornicar.ro | 2010

Mesaj de mnm »

mnm scrie:+1 ....daca ma primiti ...
Anul trecut am combinat-o cu o iesire la schi.
Anul asta ...mi-e frica de vreme ca nu-i zapada...sa nu o combin cu o plimbare cu bicicleta si n-am port-bagaj la masina...
Din pacate am avut dreptate.....nu mai este zapada de schiat....
Merg fara bicicleta.....mai am 4 locuri libere in masina...+ un portbagaj de 520 l pentru carat ceasuri pretzioase.....plecarea sambata din Bucuresti h 8.00~9.00 sosire estimata la Moieciu...pana h 12.00.
Achraf m-a refuzat ca n-am seif in portbagaj sau ca vom merge sub viteza de aterizare decolare la avioane....170 kx/h....???- mai shi glumim ca in rest suntem oameni seriosi !
Cine doreste....willkomen !
Sosirea Duminica .....back in Buckarest !
Homo suus fortuna faber est.
montana

Re: Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010

Mesaj de montana »

Andrei Vlad scrie:Daca se poate, am dori sa participam inca doua persoane la ziua de sambata, la prezentari. Mai sunt locuri?
Intrucat vad ca nu mai sunt camere la Hotel Turnul, ne vom descurca in alta parte.
Multumesc.
Desigur sunteti bineveniti pentru prezentari si pentru intreaga intalnire!
Din pacate la hotel Turnul nu mai sunt locuri pentru sambata seara.
Va asteptam cu bucurie!
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Inca 1 strigare: vrea cineva din zona sa mearga? Am masina libera si plec sambata dimineata tare (daca ajung sanatos pana atunci)!

Achraf am o rugaminte: poti sa aduci chase durer:)? Si cine are ceas cu lemania 5100 poate sa il aduca?
Va multumesc anticipat!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
montana

Mesaj de montana »

Imagine
- - - - - -
Cateva detalii aici despre cum se poate ajunge la hotel Turnul | Moeciu de Jos!
1. pentru cei care vin dinspre Bucuresti, in eventualitatea ca nu doresc sa treaca prin Brasov pot ajunge la Rasnov direct de pe DN1 via Paraul Rece (la stanga dupa podul de la intrarea in Predeal). Se iese dupa Rasnov, stanga spre Bran/Pitesti!
Dupa castelul Bran se continua pana la Moeciu de Jos unde se urmareste bifurcatia (stanga) pentru Moeciu de Sus (Cheile Gradistei).
Odata intrati pe urmeaza 1400 m unde pe dreapta este hotel Turnul! Atentie intrarea este intr-o curba usoara pe dreapta.
Hotelul are parcare proprie pentru vreo 20 masini!

2. pentru cei care vin dinspre Sibiu! Nu intrati in Brasov! Urmariti indicatoarele Bran de la intrarea sistematizata (un giratoriu mare in dreptul Hornbach). Urmati directia Bran-Pitesti trecand prin Rasnov - castelul Bran.
Dupa castelul Bran se continua pana la Moeciu de Jos unde se urmareste bifurcatia (stanga) pentru Moeciu de Sus (Cheile Gradistei).
Odata intrati urmeaza 1400 m unde pe dreapta este hotel Turnul! Atentie intrarea este intr-o curba usoara pe dreapta.
Hotelul are parcare proprie pentru vreo 20 masini!

3. pentru cei care vin dinspre Iasi-Bacau! Traversati Brasovul pana la iesirea spre Sibiu/Pitesti! Atentie iesirea Sibiu/Pitesti a fost sistematizata; se iese initial spre Sibiu (vechea directie Pitesti a fost inchisa pe sensul de iesire din Brasov) si la giratoriul Hornbach urmati directia Bran/Pitesti.
Mai departe parcurgeti informatiile de la pct.2!
4. pentru cei care vin din directia Pitesti. Dupa serpentinele de la Fundata, odata ajunsi in Moeciu de Jos urmariti bifurcatia cu Moeciu de Sus (pe dreapta).
Odata intrati urmeaza 1400 m unde pe dreapta este hotel Turnul! Atentie intrarea este intr-o curba usoara pe dreapta. Hotelul are parcare proprie pentru vreo 20 masini!
* * *
Intre Rasnov si Bran exista o probablitate importanta sa existe un radar deseori in miscare!
* * *
Din pacate nu mai este zapada si vremea nu se anunta prea grozava - forecast - cu ceata si ploaie, vineri si sambata!
Numele tuturor celor care au rezervari la hotel Turnul au fost trimise la receptie.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa-mi trimiteti un email sau un PM
* * *
Drumuri bune!
grig

Mesaj de grig »

Avem si ultimele detalii legate de prezenta lui Jorg Schauer la intilnirea noastra.
Va ajunge simbata dupa-amiaza la Moeciu, urmind ca prezentarea lui sa fie inainte de cina.
Mi-a spus ca va contine multe imagini dar si o mica poveste.
Ne vom bucura privirile cu intreaga colectie curenta Stowa, dar si cu citeva din cele mai interesante ceasuri vintage din Stowa museum.
Cataloagele Stowa si Schauer vor ramine, pentru fiecare dintre noi, urme palpabile ale acestei intilniri, alaturi de un mic cadou din partea sa.... :)
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
bograd

Mesaj de bograd »

grig scrie: Ne vom bucura privirile cu intreaga colectie curenta Stowa, dar si cu citeva din cele mai interesante ceasuri vintage din Stowa museum.
wow...asta da veste buna :)
Waisler

Mesaj de Waisler »

Confirm inca o data participarea mea, incepand de vineri seara,
fara cazare la Hotel Turnu.
Subiectul prezentarii mele: ""Elemente de ceasornicarie reparatorie" - o publicare intarzaiata"
Pe curand
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

E gata, masina e plina! VIneri seara spre noapte cu ajutorul lui DOamne Doamne ajung si eu! Cazare la pensiunile din zona!
NU voi prezenta nimic, venirea mea a fost incerta pana ieri deci nu am avut timp si nici idei!
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
montana

Mesaj de montana »

Intre cei care ajung sambata putem conta pe un laptop de rezerva pentru orice eventualitate?
bograd

Mesaj de bograd »

Am eu un laptop la mine daca este nevoie.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Montana, poti da un nr. de telefon pe PM ?..ca sa nimeresc si eu. GPS-ul nu stiu cat de mult o sa ma ajute prin Moeciu si la noapte cand ajung.... Mersi!
N. Paulescu
Imagine
grig

Mesaj de grig »

Echipajul de la Iasi, catalin-user-grig, ready to takeoff!
Coundtdown started! :D
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Echipajul Piatra Neamt is on the move! Daca totul decurge asa cum trebuie ne vedem diseara!
N. Paulescu
Imagine
cipicanu

Mesaj de cipicanu »

Hai...mai lasati discutiile si mai scrieti si pe forum impresiile... :D
bograd

Mesaj de bograd »

Cateva poze cu forumistii care pregatesc prezentarile de maine...adica de azi

Imagine

Imagine