Ceasul "ceasornicar.ro"
Ceasul "ceasornicar.ro"
Ceasul prezentat la intilnirea ceasornicar.ro de la Rasnov si cistigat pe merit de colegul Achraf va putea fi achizitionat de cei interesati.
Pretul de achizitie este de 270 euro.
Termenul limita pentru comenzi este 20 Martie.
Numarul ceasului va fi in functie de inscrierea pe lista.
Pretul de achizitie este de 270 euro.
Termenul limita pentru comenzi este 20 Martie.
Numarul ceasului va fi in functie de inscrierea pe lista.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Re: Ceasul "ceasornicar.ro"
Celor care s-au inscris deja pe PM va trebui sa le cer putina rabdare pina cind expira termenul l;imita.
Dupa aceea vom purcede la realizarea lor!
Dupa aceea vom purcede la realizarea lor!
Ceasornicar,FBHI
Claudiu, poti lasa te rog cateva detalii cu privire la mecanism si dimensiuni?
Sau oricine altcineva care detine aceste informatii, multumesc
Sau oricine altcineva care detine aceste informatii, multumesc
Mecanismul ceasului este un Miyota 8215.
Diametrul exterior este de 40mm fara coroane.
Cureaua necesara are dimensiunea de 20mm.
Hardlex bombat.
Hardlex bombat.
Ceasornicar,FBHI
Termenul limita a expirat!
Ceasornicar,FBHI
- RobertCodescu
Este de la sine inteles ca ceasul din editia 2012 il va castiga subsemnatul !!! Sa NU spuneti ca nu ati stiut asta inca de pe 1 august 2011 !!!
Un fel de colecţie de ceasuri: http://www.colectieceas.blogspot.com suveniruri adunate de mine din călătorii + cadourile prietenilor + câştiguri promoţii + ce-am mai avut eu şi uite că s-au strâns câteva !!!
Daca nu incerci toate culorile, n-ai 'ambat!RobertCodescu scrie:Este de la sine inteles ca ceasul din editia 2012 il va castiga subsemnatul !!! Sa NU spuneti ca nu ati stiut asta inca de pe 1 august 2011 !!!
...Sa NU spuneti ca nu ati stiut ... - i' auzi ...tre' sa contribui intr-o mare masura cu ceva ca sa primesti un premiu, nu crezi? da' poate tu ai o colectie sau cunostinte pe care eu personal nu le intrezaresc, mai stii?!
Deocamdata nr. 1 - multumita lui Claudiu si celorlalti colegi - a ajuns la mine .
Sunt sigur ca nr. 2 va ajunge la un merituos membru al forumului nostru.
Dar poatye domnu' Codescu va progresa asa cum creste Fat-Frumos: intr-un an cat altii in zece!
Sunt sigur ca nr. 2 va ajunge la un merituos membru al forumului nostru.
Dar poatye domnu' Codescu va progresa asa cum creste Fat-Frumos: intr-un an cat altii in zece!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
A. Si dumneavoastra Dom' Profesor ....ca si Dom' Claudiu....un gentil in raspunsuri.Achraf scrie:Deocamdata nr. 1 - multumita lui Claudiu si celorlalti colegi - a ajuns la mine . A
Sunt sigur ca nr. 2 va ajunge la un merituos membru al forumului nostru. B.
Dar poatye domnu' Codescu va progresa asa cum creste Fat-Frumos: intr-un an cat altii in zece! C.
B. Dupa ce ne-ati pus o lada de ceasuri Ernest Borel pe masa....ne-ati mai si vorbit de ele de am ramas fara grai.
Potential exista... totul este sa se vrea de viitorul pretendent la ceas , membru al acestui forum.
C.@ Radu Condeescu sau scuze pt. nume ca nu l-am retinut... asteptam ceva concret ... nu numai traffic... ca avem destule ad-uri pe browsere....
Exista multe raspunsuri deja pe acest forum la intrebarile ce se pun...ca se pun din lenea de a cauta, sau din dorinta de a cauta traffic... este cu totul alta mancare de peste (si doar ieri a fost dezlegare).
Homo suus fortuna faber est.
Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?Claudiu scrie:Mecanismul ceasului este un Miyota 8215.
Hardlex bombat.
Claudiu nu cred ca are disponibilitate pentru domeniul tau, adica negustor de REPLICI.(www. ceasuri de mana.ro)scalexys scrie:Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?Claudiu scrie:Mecanismul ceasului este un Miyota 8215.
Hardlex bombat.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
1 Ceasul a fost doar inscriptionat, in original avand cadranul blanc.scalexys scrie: Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?
2 Nu este quartz iar informatii despre mecanism gasiti din belsug pe net.
3 Se poate fabrica un ceas la cerere dar ptr. asta trebuie sa luati legatura cu un fabricant de ceasuri. In prealabil asigurati-va ca aveti un cont bancar corespunzator.
Multumim pentru informatii!Alex Clej scrie:1 Ceasul a fost doar inscriptionat, in original avand cadranul blanc.scalexys scrie: Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?
3 Se poate fabrica un ceas la cerere dar ptr. asta trebuie sa luati legatura cu un fabricant de ceasuri. In prealabil asigurati-va ca aveti un cont bancar corespunzator.
- Ploiesteanul2015
Foaarte interesant !Alexvintage scrie:1 Ceasul a fost doar inscriptionat, in original avand cadranul blanc.scalexys scrie: Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?