Calificative membri forum

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
god

Calificative membri forum

Mesaj de god »

Buna seara,
sunt un membru nou al comunitatii dvs.
Intrand pe lista de "membri" am vazut ca unii dintre membri au calificativul de "membru special", desi nu au mai postat de ani buni, iar altii, cu mii de postari, nu au nici un calificativ.
Exista un set de criterii pentru care se acorda titlul de "membru special"?
Multumesc
calin gabi

Re: Calificative membri forum

Mesaj de calin gabi »

Pai de aia sunt '"membrii speciali" presteaza ca Michael Jackson rar si la obiect, conteaza calitatea postarilor nu cantitatea, palavrageala( cum fac eu) se aduna la golaveraj! :lol:
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Ploiesteanul2015

Mesaj de Ploiesteanul2015 »

god scrie:Buna seara,
sunt un membru nou al comunitatii dvs.
Intrand pe lista de "membri" am vazut ca unii dintre membri au calificativul de "membru special", desi nu au mai postat de ani buni, iar altii, cu mii de postari, nu au nici un calificativ.
Exista un set de criterii pentru care se acorda titlul de "membru special"?
Multumesc

NU cred că un calificativ redă calitatea unui OM !!! :)
Vizitaţi Muzeul Ceasului PLOIEŞTI http://www.cartileploiestiului.wordpres ... l-ceasului :mrgreen:
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

@Ploiesteanul2015: la ora actuala aveti 32 postari, vi le-am citit adineaori pe toate.
M-as bucura sa gasesc in postarile d-stra ceva mai multa legatura cu subiectul forumului. Poate postati un ceas care il aveti, poate faceti un review... Cumva parca nu gasesc esenta in ce scrieti. No offense.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Clipper

Mesaj de Clipper »

Acest ploiestean prin mesajele sale lipsite de sens isi face de ras orasul Ploiesti, arata lipsa de respect fata de membrii ceasornicar.ro prin prezenta unui link in semnatura (contrar regulilor) si nu in ultimul rand isi dezamageste si cititorii acelui blog cu un continut superficial si de slaba calitate.
Ploiesteanul2015

catalin.v scrie:@Ploiesteanul2015: la ora actuala aveti 32 postari, vi le-am citit adineaori pe toate.
M-as bucura sa gasesc in postarile d-stra ceva mai multa legatura cu subiectul forumului. Poate postati un ceas care il aveti, poate faceti un review... Cumva parca nu gasesc esenta in ce scrieti. No offense.

OK promit să pozez colecţia mea de Aradora, dar chiar nu ştiu ce-aş putea să scriu în review !!! :?:
Vizitaţi Muzeul Ceasului PLOIEŞTI http://www.cartileploiestiului.wordpres ... l-ceasului :mrgreen:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Ploiesteanul2015 scrie:... dar chiar nu ştiu ce-aş putea să scriu în review !!! :?:
Atunci probabil ca ati gresit forumul.
Ploiesteanul2015

Ţinând cont că există un topic "Victoria Arad", chiar n-am idee ce v-aş putea spune nou despre ceasurile mele arădene. :)

Imagine
Mircea

Mesaj de Mircea »

Hahahahahaha, bv si bine ai venit. Frumoasa colectie!

Cat despre calificative.....nu stiu!
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Tinand cont ca exista n-spe forumuri cu/despre ceasuri, chiar n-am idee de ce a mai fost infiintat si acesta.
Original rationament, nu?
Sugerez respectuos sa le postati pe rubrica dedicata si nu aici. Orice postare/informatie cu legatura la orice tip de ceas nu poate fi decat bine-venita, sau in orice caz ar fi mai pretioasa decat cele cu care ati performat pana acum. Daca nu va gasiti cuvintele pentru o mica prezentare puteti posta poze individuale (nu pe toate ''la legatura''), sigur cineva va gasi in timp frumusetea/interesul unuia macar.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Ploiesteanul2015

Am înţeles, am plecat la topicul "Victoria Arad" !!!!!!!
Scrie răspuns