Dragi colegi,
In mod normal,de pe acum am fi stabilit o locatie de intalnire pentru Ceasornicar 2021.
Din pacate data fiind situatie creata de Covid 19, aceasta intalnire cam iese din discutie.
Nu imi pot permite sa organizez o asemenea intalnire fizic,dar ma gandesc serios sa organizez o intalnuire virtuala,in conditiile in care ma poate ajuta cineva cu partea tehnica in vederea unei asemenea intalniri,si deasemenea daca este considerata oportuna de catre voi.
Ceasornicar 2021
Ceasornicar 2021

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Re: Ceasornicar 2021
Covid-ul da indarat....speram la anul in jur de 1 martie sa ne re-vedem sanatosi.
Homo suus fortuna faber est.
Domnu' Marian, cat mi-e dor de dumneata dar si de colegii pe care am avut placerea sa ii vad in putinele mele participari'!
Si oare, nu virtual m-am legat sufleteste de o serie de OAMENI de pe acest forum, pe care nu am avut bucuria si onoarea sa ii intalnesc?
Au oare nu mi-e dor de dragul Claudiu, macar sa ii vad chipul si sa il imbratisez cu privirea?!
Asa ca da-i bataie cu intalnirea virtuala, draga amfitrion! Achisez cu placere la idee!
PS: la o nevoie adica, de ce nu ati putea muta intalnirea fizica de-amu 'nainte prin vreun cotlon din Delta Dunarii, ascunsi in papuris unde nici mama sarpelui nu va stie
?
Si oare, nu virtual m-am legat sufleteste de o serie de OAMENI de pe acest forum, pe care nu am avut bucuria si onoarea sa ii intalnesc?
Au oare nu mi-e dor de dragul Claudiu, macar sa ii vad chipul si sa il imbratisez cu privirea?!
Asa ca da-i bataie cu intalnirea virtuala, draga amfitrion! Achisez cu placere la idee!
PS: la o nevoie adica, de ce nu ati putea muta intalnirea fizica de-amu 'nainte prin vreun cotlon din Delta Dunarii, ascunsi in papuris unde nici mama sarpelui nu va stie
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
valentin1234
Excelenta ideea, Claudiu! Mai ales ca asa pot participa si membrii ravasiti prin lume si nimeni nuClaudiu scrie:Dragi colegi,
In mod normal,de pe acum am fi stabilit o locatie de intalnire pentru Ceasornicar 2021.
Din pacate data fiind situatie creata de Covid 19, aceasta intalnire cam iese din discutie.
Nu imi pot permite sa organizez o asemenea intalnire fizic,dar ma gandesc serios sa organizez o intalnuire virtuala,in conditiile in care ma poate ajuta cineva cu partea tehnica in vederea unei asemenea intalniri,si deasemenea daca este considerata oportuna de catre voi.
risca vreo imbratisare de la Catalin
Zoommmm Zoommmm!!!!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Si cand ma gandesc ca scriind astavalentin1234 scrie:[...si nimeni nu
risca vreo imbratisare de la Catalin![]()
![]()
![]()
Zoommmm Zoommmm!!!!
Te-am avut in vedere si pe dumneata, coane ValentinSi oare, nu virtual m-am legat sufleteste de o serie de OAMENI de pe acest forum, pe care nu am avut bucuria si onoarea sa ii intalnesc?
Cat de fin si amabil poti fi, chiar si fara sa depui niciun efort...gata, mi-a venit mintea la loc spre a judeca cu ea si nu cu inima. Nevrand sa te vaz, acu' observ ca laptopul meu n-are camera...si cine stie daca nu s-o strica pana atunci
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Repet,nu ma pricep sa fac acest lucru,deci ,daca am suport tehnic,nu vad de ce nu am putea organiza ceva virtual macar.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people