Forum Nou ! (phpbb #3)
Forum Nou ! (phpbb #3)
Deci, cum bine vedeti, cu ajutorul lui Claudiu, avem ultima versiune de forum disponibila.
Mult mai avansata cu multe imbunatatiri.
Momentan singura modificare pe care am facut-o, este permisiunea de a EDITA posturile. Fiecare post va avea o durata de 20 minute in care poate fi editat. Dupa ce aceasta expira nu va mai fi posibil, pentru a nu altera discutii mai vechi.
Mult mai avansata cu multe imbunatatiri.
Momentan singura modificare pe care am facut-o, este permisiunea de a EDITA posturile. Fiecare post va avea o durata de 20 minute in care poate fi editat. Dupa ce aceasta expira nu va mai fi posibil, pentru a nu altera discutii mai vechi.
Re: Forum Nou ! (phpbb #3)
felicitari pentru inbunatatiri, intradevar EDIT-ul este o functie care ne ajuta.
Da,dupa cum se vede am reusit sa aduc ultima versiune de la phpBb.
Sper ca efortul sa merite,deasemenea a trebuit sa modific largimea benzii,eu am avut 5Giga platiti,si am ajuns sa depasim 20Giga de banda.
Costurile au crescut substantial pentru intretinerea acestui forum,de aceea sper ca eforturile mele vor fi rasplatite printr-o atitudine cit mai .....cum vreti voi sa o numiti...fata de aceasta comunitate.
Multumesc.
Sper ca efortul sa merite,deasemenea a trebuit sa modific largimea benzii,eu am avut 5Giga platiti,si am ajuns sa depasim 20Giga de banda.
Costurile au crescut substantial pentru intretinerea acestui forum,de aceea sper ca eforturile mele vor fi rasplatite printr-o atitudine cit mai .....cum vreti voi sa o numiti...fata de aceasta comunitate.
Multumesc.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gata, am schimbat tema cu cealalta pe care o avem disponibila.
Aceasta aduce mai mult cu cea veche.
Enjoy!

Ramane sa ne hotaram care e mai usor de utilizat.
Enjoy!
poate puteti sa lasati la latitudinea celor care viziteaza sa aleaga ce tema vor sa foloseasca.Gabi scrie:Gata, am schimbat tema cu cealalta pe care o avem disponibila.
Enjoy!
acest lucru se poate realiza din profil.
Ok. Am permis fiecarui utilizator sa-si aleaga una dintre cele doua teme!
Pentru a face lucrul asta urmati pasii urmatori "User Control Panel" > "Board Preferences" > "My Board Style" > si alegeti "Prosilver" sau "Subsilver2".
Have fun!
Pentru a face lucrul asta urmati pasii urmatori "User Control Panel" > "Board Preferences" > "My Board Style" > si alegeti "Prosilver" sau "Subsilver2".
Have fun!
se poate permite si schimbarea limbii? daca nu e prea mult.
Nu pentru ca nu este instalata alta, iar noi nu o putem face. Doar cei care intretin serverul. 
Hai sa fie intr-un ceas bun !
Nu pot sa ascund faptul ca nu ma bucura varianta asta (deloc), dar cu siguranta e un pas inainte.
Toate cele bune in continuare !
Nu pot sa ascund faptul ca nu ma bucura varianta asta (deloc), dar cu siguranta e un pas inainte.
Toate cele bune in continuare !
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Ai incercat ambele variante Edi ?
Inca nu, dar o sa incerc si sigur o sa ma acomodez cu noul format ... stai fara grija 
the path of the true warrior is peace
E important pentru ca una are avatarul pe stanga si alta pe dreapta. E o diferenta mare!
La fel si de culoare!
La fel si de culoare!