Multumesc Eris, poate o sa incerc sa-l reglez, desi nu tin neaparat, nu ma grabesc asa de tare (!) si nu sunt fixist, cel putin nu in materie de PW, sau vintage.
Daca ceasul merge bine (la mine asta inseamna +/-60 sec in 24h), il las asa, rar ma iau de "viata" lui, pt ca nu sunt ceasornicar (desi, ca ageamiu, imi mai bag nasul si mai repar, mai stric, eeh, se mai intampla ...)
Spunea cineva aici pe forum - si spunea foarte bine - cati dintre noi si-au stabilit o intalnire la ora 10:34:43''???
Daca vreau ceasuri precise, atunci imi cumpar un COSC ... sau un quartz de "doamne-ajuta!".
Poate ca o sa apara si evenimentul care sa-mi permita sa scot aceasta minunatie in lume. Ma intreb la ce redingota s-o fi asortat, la ce evenimente a ticait, ce doamne si domnisoare a cronometrat, ce muzica a acompaniat, in ce sampanie s-a reflectat ... Nici nu ne dam seama cata istorie poarta in ele, cu ele, aceste adevarate minunatii ... Am avut ocazia sa vad anul trecut colectia de ceasuri de buzunar a lui Naopleon, la vila sa din Elba ... Doamne, ce emailuri, doamne ce bijuterii, precum Breguet ... (poate o sa revin cu niste fotografii ...)
... si o ghicitoare ... ce-o fi in imaginea urmatoare?