Va salut,
As vrea sa plachez cu aur galben un lantisor subtire a unui ceas de buzunar. Lungine aproximativa: 35cm. Unde as putea efectua aceasta operatiune si cam care ar fi costurile lucrarii?
Astept recomandarile si sugestiile voastre.
Multumesc.
PLACARE CU AUR lantisor ceas de buzunar - Unde?
Moderator: Achraf
-
ndreuterpia
PLACARE CU AUR lantisor ceas de buzunar - Unde?
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.
Re: PLACARE CU AUR lantisor ceas de buzunar - Unde?
Se poate la orice atelier care dispune de aparatura necesara,dar continui sa spun,fara sa fiu ascultat ca aurirea este una ornamentala nu este dura,drept pentru care se va duce intr-un interval de timp destul de mic daca este purtat.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
ndreuterpia
Claudiu, eu ma refer la electroplacare
Asta nu se duce asa repede. Cea prin sedimentare cu CuN2 da, se cojeste rapid
asa cum bine spuneai si tu.
Asta nu se duce asa repede. Cea prin sedimentare cu CuN2 da, se cojeste rapid
Repet,la noi nu se face placare dura.
Cel putin eu nu am cunostinta.
daca afli ceva,spune-mi si mie!
Cel putin eu nu am cunostinta.
daca afli ceva,spune-mi si mie!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- AC NineFingers
- Moderator
Cat de subtire este acel lantisor de ceas ?! Daca ceasul este unuld e exceptie eu zic ca merita sa incerci sa`i aduci un bonus un lant din aur veritabil ... sau daca nu exista putere exista varianta cumpararii unuia placat gros la un pret acceptabil ( intre 70 si 200 lei cred se poate gasi ceva frumos).ndreuterpia scrie:Va salut,
As vrea sa plachez cu aur galben un lantisor subtire a unui ceas de buzunar. Lungine aproximativa: 35cm. Unde as putea efectua aceasta operatiune si cam care ar fi costurile lucrarii?
Astept recomandarile si sugestiile voastre.
Multumesc.
Costurile de aurire pe un latisor ar trebui inmod firesc sa te coste un minim de 40-50 lei ... iar aurirea nu este durabila daca piesa este purtata. Cu alte cuvinte ... "ieftin la faina si scump la tarate". Decat sa dai 50(daca n`o fi mai mult) pe ceva ce nu se stie cat tine ... mai bine incerci ceva durabil la de 3-4X costul amintit !
-
ndreuterpia
Unde pot gasii asa ceva Buf0n? Nu prea sunt in cunostinta de cauza ... Ti-as fii recunoscator pentru niste sfaturi si sugestii suplimentare
Multumesc.
- AC NineFingers
- Moderator
Nu pot sa te sugestionez de unde ... trebuie doar sa cercetezi !
Eu nu am spre vaznare decat unul singur din argint aurit si la un pret mult peste ce ti`ai dori. As fi putut sa aduc nenumarate astfel de accesorii din tabla.Sunt nonvalori greu de revandut. Conetaza la ce ceas vrei sa atasezi lantul, ai putea deci sa ne prezinti ceasul sa ne putem face o idee (eventual chiar si lantul pe care ai dori sa`l auresti)
http://www.okazii.ro/catalog/45640686/l ... u-aur.html
http://www.okazii.ro/catalog/60978448/l ... bita-.html
Ai doua posibilitati pe okazii la preturi diverse... in functie de material.trebuie sa constientizezi ca o piesa frumoasa de calitate chiar de tabla aurita poate sa coste mai mult decat te astepti. In fucntie de ceas ea poate sa merite sau sa nu merite. Daca ai un ceas cu carcasa de aur masiv ataseaza`i un lantuc care sa merite toti banii si care sa`ti faca placere sa`l porti udneva la o okazie !
Voi mai veni poate cu recomandari cand timpul imi va permite si voi avea linkurile necesare ..
Eu nu am spre vaznare decat unul singur din argint aurit si la un pret mult peste ce ti`ai dori. As fi putut sa aduc nenumarate astfel de accesorii din tabla.Sunt nonvalori greu de revandut. Conetaza la ce ceas vrei sa atasezi lantul, ai putea deci sa ne prezinti ceasul sa ne putem face o idee (eventual chiar si lantul pe care ai dori sa`l auresti)
http://www.okazii.ro/catalog/45640686/l ... u-aur.html
http://www.okazii.ro/catalog/60978448/l ... bita-.html
Ai doua posibilitati pe okazii la preturi diverse... in functie de material.trebuie sa constientizezi ca o piesa frumoasa de calitate chiar de tabla aurita poate sa coste mai mult decat te astepti. In fucntie de ceas ea poate sa merite sau sa nu merite. Daca ai un ceas cu carcasa de aur masiv ataseaza`i un lantuc care sa merite toti banii si care sa`ti faca placere sa`l porti udneva la o okazie !
Voi mai veni poate cu recomandari cand timpul imi va permite si voi avea linkurile necesare ..