A. Lange & Sohne, Glashutte

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
watchseller77

A. Lange & Sohne, Glashutte

Mesaj de watchseller77 »

Sunt ceasurile de buzunar marca A. Lange & Sohne, Glashutte cele mai bine lucrate, din punct de vedere al tehnologiei si al craftmanship-ului?
Alexvintage

Re: A. Lange & Sohne, Glashutte

Mesaj de Alexvintage »

Este o intrebare, o afirmatie sau o modalitate de a acumula numarul minim de postari?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Nu,nu sunt.Au lucrat pe mai multe paliere de calitate,ca si alte branduri dealtfel.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Doxa

Mesaj de Doxa »

Atunci care ar fi, dupa parerea dvs? (macar sa ramanem cu ceva din vanatoarea asta de posturi).
watchseller77

Mesaj de watchseller77 »

Alex, daca ai fi fost atent, ai fi vazut ca am adresat o intrebare. Dar tu ai fost atent si ai vazut, ai vrut doar sa fii ironic. Nu am nevoie de postari, ca nu mai vreau sa vand nimic aici. Daca ai fi fost atent si la anuntul meu de vanzari, ai fi vazut ca am specificat ca doresc sa vand "ceasuri nevandabile". Cat priveste regula cu 50 de postari, poate e buna, ce sa zic... dar tot un principiu spune ca nu poti schimba regulile jocului in timpul jocului... Dar ma rog, poate e mai bine asa.

Cat priveste ceasurile Lange, am citit undeva ca au fost la vremea lor cele mai tari ceasuri de buzunar. Oricat de tare erai la vremea respectiva, daca nu aveai un ceas Lange, nu putei sa spui ca aveai ceas bun. Pana si sultanul de la Istanbul avea unul, care se afla expus acum la muzeu, in Turcia.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Este o chestie de marketing. Asta nu inseamna ca Lange nu au fost si nu sunt tari.
dar depinde la ce ne raportam.Atat lange cat si altii-IWC de ex.-au avut ceasuri cu complicatii extraordinare pentru acea vreme,acum care a fost perceput ca fiind mai in trend este alta discutie.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
bonheur

Mesaj de bonheur »

watchseller77 scrie:Cat priveste ceasurile Lange, am citit undeva ca au fost la vremea lor cele mai tari ceasuri de buzunar. Oricat de tare erai la vremea respectiva, daca nu aveai un ceas Lange, nu putei sa spui ca aveai ceas bun. Pana si sultanul de la Istanbul avea unul, care se afla expus acum la muzeu, in Turcia.

Pai si un Breguet No. 160 Grand Complication (Marie Antoinette) sau un Girard Perregaux Tourbillon with Three Gold Bridges cum ar mai fi in cazul asta?
watchseller77

Mesaj de watchseller77 »

Ai dreptate. Breguet No. 160 Grand Complication (Marie Antoinette) si Girard Perregaux Tourbillon with Three Gold Bridges sunt ceasuri aparte, varfuri de gama absolute, raritati si pentru firmele care le-au produs.

Eu eram curios, daca per ansamblu, ceasurile A. Lange & Sohne, Glashutte erau lucrate mai bine, in general vorbind, decat alte ceasuri, de ex. Vacheron, sa spunem.

Din cea am vazut eu, ei au introdus chatoanele din aur, au introdus acel 3/4 plat, au avut diamant la capatul axului balas - bineinteles, doar la varianta 1Quality.
Scrie răspuns