Dupa indelungi ezitari am decis sa ma alatur voua celor “mistuiti de focul ceasurilor”. Va marturisesc ca citesc acest forum consecvent dupa ce in urma cu aproximativ un an am inceput sa colectionez ceasuri mecanice ,desi spre rusinea mea nu am nici un fel de pregatire .... Despre cum m-a atins acest microb intru-un post viitor, nedorind sa va plictisesc aici.
Acum patru zile in colectia mea a intrat un fabulos cronograf de buzunar TAVANNES - pentru Romania! Asa ca am decis sa ma “inregimentez” plutonului detinatorilor acestei bijuterii. Ceasul din pacate nu are o poveste, si l-am achizitionat de la un bun prieten . Am considerat ca topical potrivit este acesta deoarece exemplarul pe care-l detin nu este marcat [M.A.N. S.S.A.U.] !!! Cadranul, respectiv mecanismul sunt insa marcate "KILOMETRI PE ORA" respectiv "DEDESUBT PIESE DE SCHIMB + PATENT". Cronograful este complet, perfect functional (+/- 15 secunde :24 h) si poarta marcat pe capacul exterior cat si pe rama carcasei Nr. 965. In speranta ca voi fi primit bine de domniile voastre , va prezint pozele cu acest fascinant chronograph Tavannes .Stima deosebita tuturor ! ...
multumesc ceasornicar.ro .