Erata. Primul mesaj a fost scris in fuga si are niste erori. Il voi posta recorectat mai jos.
Vad ca de ceva timp nu sa mai discutat pe acest subiect dar o sa il redeschid eu un pic, sper.
De la inceput trebuie sa precizez ca nu sunt un impatimit al ceasurilor. Dar azi am gasit un ceas de buzunar intr-un targ de tara care mi a placut. Si l am cumparat.
Acum incerc sa aflu mai multe despre el. Este un ceas Molnija ca al lui viulian , motivul pentru care am ajuns pe acest forum. Am vazut ce ati postat voi si pana acum am inteles cate ceva. Am meu are o mica diferenta in semnele de pe mecanism ceea ce ma intriga. Ma intriga faptul ca eu il am, dar la voi nu l-am regasit, apare doar la ceasul propus de eris aici. Cand ma voi lamuri cum sa postez pozele

o sa il pute ti vedea, chiar daca cadranul cu cifre nu este in ceea mai buna stare. O sa postez un link cu respectivul insemn care l-am gasit explicat.
http://www.netgrafik.ch/russian_logos.htm La capitolul MOLNIJA sunt doua insemne. Pe ceasul meu apare cel de al doilea, ceasul acela micut. Dar apare in locul unde apare SU la alte modele. SU nu apare stantat pe modelul meu.
Astept parearea si opiniile voastre.
P.S. Astept sa imi explicati cum pot posta poze.