Sigur ca da. Exact asta am si spus in mesajul de mai sus, ca acele persoane isi imagineaza ca joaca in liga posesorilor de Patek si Rolex, dar nu vad ca acea liga are mai multe sub-ligi: aia potenti si aia mai stramtorati.Mircea scrie:
Si sa iti explic de ce:
-daca iti place si vrei Patek vintage.....cauta si matale si vezi la ce dimensiuni au fost facute.
Lucurile stau exact pe de cum le percepi matale. Unul cu Patek de 34 mm e un mare wis care nu pune pret pe apometrele moderne si stralucitoare. In plus, un Patek vintage e intruchiparea simplitatii, deci cu siguranta nu vrea sa iasa in evidenta.
-un Sub de 5 digit eu il prefer in detrimentul unuia nou. Imi plac ambele, cel nou e superior, dar pe mana imi vine mai bine modelul fara bezel ceramic. Acum, caut sa imi iau un GMT modelul vechi, din aceleasi motive.
Asa ca mai usor cu pianul pe scari.....fiecare avem preferinte si opinii, insa opiniile nu sunt neaparat in cunostinta de cauza!
Keep calm and drink coffee!
Cu totii stim un prieten care ar refuza un patek de 38 de mm in favoarea unuia de 34, si un GMT nou in detrimentul unuia vechi.