Este un ...........?
Re: Este un ...........?
Inca o poza. 

Am mai gasit o posibila varianta: VC ref 61_072908130224
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

AOLEUUU...cat e pixel-ul asta albastru!!!!
IWC 
Dar nu dupa coronita !
Calibrul 89 nu are sub second !
Dar nu dupa coronita !
Calibrul 89 nu are sub second !
Sau bongiorno....
Am presupus de mult ca ar fi un IWC, raspunsul a fost negativ!
Raspunsul cui?
asta e raspunsul la care se facea referireOldUSSR scrie:Daca te uiti numai la coronita ai zice din start ca e un IWC.
Ceasul e din 1947 ai zice ca e calibru 89, stiind ca acest calibru
a fost lansat in 1946, dar forma anselor parca zice altceva!
Sa fie un IWC dar alt calibru?
Ce e drept nu a raspuns nimenibbcbbc scrie:Raspunsul cui?
Calibrul 83/88 se folosea in anii '40 pe langa '89 cu siguranta.
Este in IWC calibru 88 cumva?
am achizitionat un IWC calibrul 89 recent si tot uitindu-ma la coronita sunt tentat sa cred ca nu poate fi vorba de un IWC calibrul 89.coronita la al meu e originala dar nu seamana cu cel din imagine.sa fie diferenta data de faptul ca al meu e din otel (carcasa?)hm.. si apoi daca era originala nu trebuia sa aiba incrustata pe ea forma unui peste? as spune ca nu e vorba de un IWC CALIBRUL 89.oricum am impresia ca am vazut o coronita asemanatoare pe un Patek cum dealtfel a sugerat si Zaytsuca.si ceva similar s-ar putea sa aiba inclusiv Philip Watch.oricum presupun ca e un ceas foarte frumos.pe cand aflam noutati?
razvan
razvan
cred ca trebuie sa recunosc ca-ci am gresit in mesajul anterior.se pare ca-ci dupa ultimele fotografii este vorba de un veritabil IWC.ma induce un pic in eroare,secundarul care nu apare central si faptul ca nu apare pe coronita emblema,dar cadranul este fara dubii de la mai sus mentionata firma.deci sa-l porti sanatos si sa te bucuri de IWC-ul tau
razvan
razvan
Pai in primul rand dupa cum a spus Rubin, calibrul 89 nu are subsecundar, deci pica din start.mambo scrie:am achizitionat un IWC calibrul 89 recent si tot uitindu-ma la coronita sunt tentat sa cred ca nu poate fi vorba de un IWC calibrul 89.coronita la al meu e originala dar nu seamana cu cel din imagine.sa fie diferenta data de faptul ca al meu e din otel (carcasa?)hm.. si apoi daca era originala nu trebuia sa aiba incrustata pe ea forma unui peste? as spune ca nu e vorba de un IWC CALIBRUL 89.oricum am impresia ca am vazut o coronita asemanatoare pe un Patek cum dealtfel a sugerat si Zaytsuca.si ceva similar s-ar putea sa aiba inclusiv Philip Watch.oricum presupun ca e un ceas foarte frumos.pe cand aflam noutati?
razvan
Calibrul 89 are secundar central.
La o simpla cautare pe google observi ca nu toate IWCo-urile au coronita incrustata cu acea
forma de peste. E vorba de perioade diferite de fabricatie!
uite aici vezi cateva IWC sa te convingi!
http://www.antiwatchman.com/search.php? ... &PRI=&DAT=
+1OldUSSR scrie: Este in IWC calibru 88 cumva?
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Ok.
Luand in considerare ultimele 2 poze vedem asa :
- "bumbisori" care marcheaza minutele (in loc de vopsea)
- absenta "swiss made", "swiss" , etc.
Putine, foarte putine firme care nu scriau "swiss made", swiss" , etc. pe ceasuri si destul de putine care faceau asa "bumbisori" frumosi
Luand in considerare ultimele 2 poze vedem asa :
- "bumbisori" care marcheaza minutele (in loc de vopsea)
- absenta "swiss made", "swiss" , etc.
Putine, foarte putine firme care nu scriau "swiss made", swiss" , etc. pe ceasuri si destul de putine care faceau asa "bumbisori" frumosi
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...