Omega - fals?

Ceasuri Diverse
Scrie răspuns
maximus

Omega - fals?

Mesaj de maximus »

Buna seara la toata lumea,

Am gasit pe ebay urmatorul ceas:
http://cgi.ebay.com/OMEGA-AUTOMATIC-BUM ... 4154bed545

Chiar daca nu sint expert, mie imi face impresia unui fals penibil. Atit cadranul cit si mecanismul.
Isi mai poate cineva da o parere, va rog?

Multumesc anticipat,
Marius Sirbu
gherghin nicolae
Moderator

Re: Omega - fals?

Mesaj de gherghin nicolae »

Omega a fabricat mecanisme automatice tip bumper,cum este cel din fotografie. Cadranul pare reconditionat dar poate fi si un ceas foarte bine pastrat,desi pentru faptul ca are indecsii orelor fosforescenti,la acea vreme ei erau produsi dintr-un material radioactiv care nu prea rezista bine in timp...deci parerea mea este ca mecanismul este original Omega dar cadranul este rescris.Daca priviti site-ul omega ,veti putea afla ce tip de cadran a avut mecanismul cu seria....care o are mecanismul respectiv.La fel veti vedea carcasa daca apartine tipului de mecanism aflat in foto.
Pretul pina acum este bun,reconditionarea este frumos facuta (se vede ca de profesionisti),mecanismul pare ok,in rest,sa mai auzim pareri...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Ia cititi pe aici ,mecanism identic...

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... m=1&itbs=1
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
priam

Mesaj de priam »

De ce nu cititi descrierea vanzatorului?
Chiar el scrie " REFINISHED FINE DIAL", deci cadranul e refacut, iar eu zic ca e refacut prost, coronita nu e originala, sticla deasemenea.
Diferenta de culoare dintre platouri si masa oscilanta ma determina sa cred ca mecanismul e facut din bucati.
Nu cred ca e un fake, ci doar un ceas nefericit! :(
everything around me, but me, is changing
maximus

Mesaj de maximus »

Buna dimineata si multumesc pentru raspuns.
Am citit descrierea facuta de vinzator...

Nefiind un cunoscator, am vrut sa cer si o parere pe forum, unde stiu sigur ca exista persoane avizate sa-si dea cu parerea.
De exemplu Dvs. mi-ati indicat o alta posibilitate: ceasul nu este fals, este doar nefericit (prost intretinut). Acum inclin sa va dau dreptate.
Eu am intrebat daca este fals, deoarce nu mi-a placut deloc cadranul, efectiv mi s-a parut fake.

Cu stima,
Marius Sirbu
Scrie răspuns