smiths w 10
Re: smiths w 10
nu am intrat de cateva zile pe forum, dar am vazut ca cesuletul meu a starnit interes. eu zic ca marcajele sunt originale, deoarece te chinui nitel cam mult sa faci varianta militara din piese, adica franken, iar variata civila, este mult diferita de cea issued. carcasele sunt, in general placate cu aur, fie cromate, iar cadranele sunt in general albe, cu indexsi aurii, limbii aurii si capac prin presare.
si marcajele sunt, arata, ca si cum ar fi frezate, m-am uitat mai atent acum la el, cu lupa, si se vad punctele de imbinare la buclele de 6 si de 9.
smiths-ul a suferit mici upgrad-uri: adica un secundar alb, un pic mai lung, o coronita mai mica si, in sfarsit o curea artizanala. enjoy
:

-
Alexvintage
Sa-l porti cu placere. E un ceas de pastrat.
Rar mai vezi unul care sa se dea sub 300€ pe ebay.
Rar mai vezi unul care sa se dea sub 300€ pe ebay.
multumesc. eu am avut un pic de noroc ca l-am luat pe asta, un pic bolnav, si l-am infratit cu un smiths astral
. axul secundarului central era rupt si nu se gasesc piese intersanjabile de la alte mecanisme elvetiene.
-
Alexvintage
Evident ptr. ca nu e elvetian! Iar la englezi toate masurile si angrenajele sunt altfel.
Oricum eu zic ca a meritat efortul!
Oricum eu zic ca a meritat efortul!
-
Alexvintage
foarte frumos. felicitari. imi place ca are coronita originala, la al meu, inca n-am gasit, dar sincer sa fiu, nici nu prea am cautat intens
. inca o data felicitari alex pentru "incapatanarea" - la modul admirativ, de a aduna ceasuri cu istorie, pe care reusesti sa le aduci la viata, bineinteles cu ajutorul lui claudiu.