Vostok Diver

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
altauprieten
Membru Special

Vostok Diver

Mesaj de altauprieten »

Mi-a sosit noul Amphibia 200 m de la Vostok ! Un 'monster' rusesc !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Dupa o lunga asteptare... dar merita atentia ( e mecanic, armare manuala ) si locul lui in colectia de Diver
priam

Mesaj de priam »

Frumoooooos! :shock:
Am o intrebare, cat de luminosi sunt indecsii?
altauprieten
Membru Special

Nu se compara cu Moster by Seiko

Mesaj de altauprieten »

Il alint io cu numele de Vostok5... a la Seiko5, dar ....
Exceleaza la robustete si look, e automatic si are si armare manuala.
Nu am o poza 'lumi reala' - numai indecsii de la orele impare sunt punctati cu ac. vopsea lumi ca si limbile...

poza exemplificativa "e de la ei " .
Imagine

iar asta e modelul cu toti indecsii 'punctati'
Imagine
Imagine

si probabil la Amphibia5 a meu sunt la acelasi nivel de intensitate.
Alfie

Mesaj de Alfie »

Felicitari
Este din cate vad un model produs de catre Vostok cei adevarati si nu de cei din tarile baltice.
Super alegere si sta usor in rand cu Seiko Monster
augustin87r

Mesaj de augustin87r »

E bine sa fie si automatic si sa il poti intoarce si manual. Parca SEIKO 5 nu se poate intoarce manual ,deci nu mai zice Vostok 5 :))) :lol: :lol:
bernhard

Frumos model!

Mesaj de bernhard »

este frumos ceasul pe care l-ai achizitionat,este noul model de Amphibia 060335.
Eu am modelul vechi 420335 singura diferenta dintre ele fiind forma carcasei.In ceea ce priveste fosforul de pe indici,eu pot sa-ti spun ca nu sunt prea incantat si am sa-l dau la rescris(vreau sa marchez cu fosfor alb, toti indicii la fel ca la modelul pe care l-ai expus mai jos, Amphibia Red.

Oricum ceasul tau este reusit,sa-l porti fara probleme si sa te bucuri de el!

Cu respect,
Bernhard.
Nicu

Re: Vostok Diver

Mesaj de Nicu »

Vostok diver = ceasuri bune . Asa cum se vorbeste prin alte parti ( forumuri ) au mecanisme mai simple , nu chiar asa de precise precum cele elvetiene , dar foarte fiabile .
Sistemele de etansare sint iarasi foarte fiabile . Capacul de pe spate nu se infileteaza , ci se infileteaza un inel care este deasupra capacului . In acest fel sint foarte putine sanse ca garnitura de pe spate ( care in sectiune este dreptunghiulara ) sa fie deteriorata in momentul infiletarii .
Am si eu doua si am sa public niste fotografii .
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
cip

Mesaj de cip »

salut, am cumparat si eu un vostok amphibia de la un ebayer ukrainean, pe site pozele erau cele postate mai sus, dar de primit nu am primit vreo cutie, doar ceasul si o hartiuta cu instructiuni in rusa si totul intrun plic de nylon. in rest, ceasul e ok.
altauprieten
Membru Special

Mesaj de altauprieten »

cip scrie:salut, am cumparat si eu un vostok amphibia de la un ebayer ukrainean, pe site pozele erau cele postate mai sus, dar de primit nu am primit vreo cutie, doar ceasul si o hartiuta cu instructiuni in rusa si totul intrun plic de nylon. in rest, ceasul e ok.
ok, pune niste poze reale cu al tau.
chiar sunt incantat sa vad ca 'se strang randurile' celor animati de diverele rusesti.
am avut si io unele cu el in actiune, din pacate le-am pierdut ; tre sa fac altele ...
razvyy

Mesaj de razvyy »

Te incumeti sa ne faci o camparatie intre Seiko OM si Vostok-ul prezentat aici? Cu plusurile si minusurile fiecarui ceas. O poti face, fiind detinatorul acestor minunate ceasuri.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

ultimul ajuns..

Imagine
Imagine
Imagine

original?
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
User
Membru Special

Mesaj de User »

da, si arata destul de bine.
sa-l porti mult timp cu placere.
Imagine
mrmyagi

Re: Nu se compara cu Moster by Seiko

Mesaj de mrmyagi »

altauprieten scrie:Il alint io cu numele de Vostok5... a la Seiko5, dar ....
Exceleaza la robustete si look, e automatic si are si armare manuala.
Nu am o poza 'lumi reala' - numai indecsii de la orele impare sunt punctati cu ac. vopsea lumi ca si limbile...

poza exemplificativa "e de la ei " .
Imagine

iar asta e modelul cu toti indecsii 'punctati'
Imagine
Imagine

si probabil la Amphibia5 a meu sunt la acelasi nivel de intensitate.
Frumos ceasul chiar arata foarte bine si e foarte robust facut.Chiar mi-as cumpara si eu un amphibia,mai puteti aduce un asemenea exemplar?
T-man

Mesaj de T-man »

Modelul acesta arata...mai modern!Am avut Amfibia(modelul precedent) pe care timp de o luna de zile l-am purtat pe litoral NON STOP si in apa si pe uscat,...nu a avut nici o problema!Este un ceas OUTDOOR excelent! :)
drachonn

Mesaj de drachonn »

Cu poza asta am reusit si eu sa arat ca celebrul soldat rus ce arboreaza steagul sovietic pe cladirea Reichstag-ului din Berlin. Cel care ...ihm...tocmai achizitionase doua ceasuri... :lol: :lol:

Imagine
Scrie răspuns