Seiko Orange Monster (SKX781K) & (SKXA45)

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Scrie răspuns
Gabi
Site Admin

Re: Seiko Orange Monster (SKX781K) & (SKXA45)

Mesaj de Gabi »

Observatia colegului Cypher este indreptatita. Zait doar nu credeai ca D300-le are asa deviatie de culoare. :lol:

Camera folosita, in mod surprinzator, nu este una profesionala ci micul meu compact, un Canon A490, a carei functie macro excelenta la doar 1cm (la capatul wide) de elementul frontal al obiectivului, i se datoreaza aceasta imagine. Deviata de culoare este cauzata de setarea Vivid, pe care o foloseam sa mai complensez din lumina chioara (temperatura de culoare rece) existenta.

Poza e facuta la ISO 200 1/100s, handheld, ceasul pus pe un bustean (candva facand parte dintr-un gard, in prezent doar un bustean si atat). Iar ca uniformizare a luminii mi-am folosit propria umbra pentru a indeparta toate reflexiile de pe cristal.

Nu s-au folosit filtre, trepied sau alte elemente ajutatoare. Iar imaginea prezentata este originalul redimensionat, fara crop. :wink:
bogdan007

Mesaj de bogdan007 »

Buna ziua , vreau sa va prezint noua mea achizitie: un monstru.
Imagine

Imagine

Imagine

In ianuarie imi cumparasem un Orient si scriam atunci ca urmatoarea achizitie va fii un elvetian.Din fericire nu am putut rezista tentatiei dupa ce am citit prezentarea lui Lucian Marcu.Aceast domn este "vinovat" de noua achizitie,daca as putea as cumpara toate ceasurile pe care le prezinta.Multumesc Lucian Marcu
Imagine
danielbratu2008

Mesaj de danielbratu2008 »

Sa il porti sanatos! Un ceas onest care isi merita toti banutii! Si pentru mine au fost un factor determinant in achizitia unui Monster unele review-uri ca cele ale lui Lucian Marcu, Gabi, Poseidon, Montana si de ce nu Altauprieten, de la care a plecat toata nebunia asta cu monstrii.
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

La o pauza, in locul de popas numit "Crucea lui Bogdan".
Imagine
Imagine
Crucea actuala este la a 3-a generatie. Prima, cea originala, pusa in 1937 din lemn s-a deteriorat si a fost inlocuita cu una masiva din Inox, de un colectiv de ingineri ai EM Vulcan, undeva prin anii '70. Cruce care a fost furata acum cativa ani si ulterior inlocuita cu cea care poate fi vazuta in poza.

Pe acelasi drum, care duce catre Pasul Vulcan, mai regasim si telegondola inagurata de tanti Nuti'. (coincidenta de nume, pe cuvant!) :lol:
Imagine

Pe drumul de intoarcere... o zburatoare portocalie! Probabil un coleg din Parang al lui Toma Coconea. Toma fiind cel care a terminat anul asta pentru a doua oara, pe locul 2 in competitia RedBull X-Alps. (In spate se vede Masivul Straja)
Imagine
Imagine
moby

Mesaj de moby »

superbe fotografii ,felicitari :!:
thunder rock

Mesaj de thunder rock »

Nu-i orange ca-i black dar se strecoara si el pe aici...e nou,are doar 7 zile si ma supara ...inainteaza cu 30 sec pe zi.....fata de cele relatate aici e mare abaterea....sa se rodeze intratat incat sa ajunga la precizia pe care o au cele ale domniilior voastre?
Imagine
moby

Mesaj de moby »

thunder rock scrie:Nu-i orange ca-i black dar se strecoara si el pe aici...e nou,are doar 7 zile si ma supara ...inainteaza cu 30 sec pe zi.....fata de cele relatate aici e mare abaterea....sa se rodeze intratat incat sa ajunga la precizia pe care o au cele ale domniilior voastre?
ba binie ca-i Black , primul ! la mine a fost invers :x si nu-l puteam purta cu orice "rufe" :|
Felicitari pentru achizitie ,sa-l porti sanatos :wink:
Relax ...relax your balls , lasa-l sa mearga.... si nu o luna ,asa cum am mai auzit pe aici; lasa-l cca 3 luni pana sa-l duci la reglat,si vorbesc de purtare zi-cu-zi :idea:
Un coleg se servici ce are un BM , din aceeasi sursa ,era tare suparat in prima saptamana de purtare ca ceasul avea + 2 minute (aproape) la 24 de ore.In a treia luna de purtare zilnica , acelas monstrulet nu se grabea decat cu cca 30/40 sec pe zi.Nu stiu sa explic care-i baiul...cert este ca acum are aproape un an si nu l-a dus la reglat. Nu mai vb de cate sedinte saptamanale de inot (bazin /litoral)a vazut respectivul ceas.Colegul meu este un impatimit inotator.
Eu am fost mai norocos (am si orange si black) si de la bun inceput nu aveau abateri mai mari de +/- 35 -40 sec/zi .
thunder rock

Mesaj de thunder rock »

moby scrie:
thunder rock scrie: si de la bun inceput nu aveau abateri mai mari de +/- 35 -40 sec/zi .
Pai inseamna ca oi fi si eu norocos....om vedea cert e ca ma deranjeaza ca o data la cateva zile trebuie sa dau inapoi de remontor si nu stiu cat de bine ii face lucrul acesta.Daca dau 24 ore inainte am de lucru cu ziua si data ....La Tissot Seastar,celalat diver ce-l mai am ,am second hack si e mai simplu.
In fine om vedea cat se va aseza cu toate ca ma indoiesc ca cele 30 secunde se vor micsora...chiar am sa dau de veste despre asta.Bine ar fi fost daca ramanea in urma...no problem oricum interactionez cu ceasul,intrucat in fiecare seara am tabietul de a-mi trage ceasurile si a le invarti pe cele automatice asa ca am ceva de lucru :D
Imagine
robog

Mesaj de robog »

Hello!
...primiti cu Monstrul? :wink:

Imagine
Mowgli

Mesaj de Mowgli »

Primim, primim.
Sa-l porti sanatos !
Sau el pe tine... nu se stie exact.
robog

Mesaj de robog »

Multumesc frumos!
...chiar ca are personalitate - apropo de ce spuneai tu...care pe care :)
O sa ii caut cadre cat mai interesante.
Numai bine!

Sa le mai vedem si pe ale voastre in ipostaze pe masura!
adl

Mesaj de adl »

frumos ceas! :wink:
sa il porti sanatos!
robog

Mesaj de robog »

adl scrie:frumos ceas! :wink:
sa il porti sanatos!
Multumesc frumos...ma bucur ca exista oameni responsabili, care au grija de "bijuterii" ;)
Spor si sa iti mearga bine...(si ceasurile)!
komy

Mesaj de komy »

Va salut si pun si eu varianta pe alb. Baby Monster ;) Imagine
Il am de prin aprilie si sunt extrem de multumit de alegerea facuta.
Scrie răspuns