In afara de cele descrise deja, nu.
Telescoapele le voi verifica la anul, sa fac un bilant sa vad daca ele chiar sunt atat de subrebe pe cat se spune, sau cei care au avut ceasul au facut mai mult sport cu el[ma refer la varianta cu bratara metalica]. Momentan, ele par destul de drepte si tin foarte bine ceasul de bratara
Zgarieturile de pe bratara: am ramas cu aceleasi pe care am spus ca le-am facut atunci..nici una in plus!

Dar in genere, se pare ca bratara se zgarie usor. Poti oricand sa o schimbi, intrucat nu se ofera garantie la ea

Cea de cauciuc e foarte confortabila. Nu stiu insa cat de rezistenta in timp. Poate cand se vor indoi telescoapele din cauza bratarii metalice, o sa pun una de cauciuc, si apoi o sa fac iarasi alt bilant
Rezistenta la apa momentan testat doar cu cateva spalari dupa ce am venit transpirat din cateva drumetii ce necesitau efort

Cand ajung acasa, la Brasov, o sa inot cu el prin Bazin sa vedem ce stie, desi nu cred ca s-ar putea intampla ceva la 2-4 metri adancime
Zgarieturi pe cristal nu are, insa si eu am fost mai grijuliu cand am trecut pe langa margini ascutite sa-mi retrag mana
Ce am aflat este faptul ca se vor vinde Mako-uri cu cristal safir, si asta la un pret rezonabil! Sau daca nu vrei altul nou, se pare ca se poate comanda direct doar cristalul, cu dimensiunile adecvate.[40-45 dolari] Sper sa fie valabil international, nu doar in SUA, de unde am aflat ca se va incepe aceasta comercializare.
Daca nu ma credeti, aruncati un ochi aici:
http://www.orientalwatchsite.com/forum/ ... dy-to-ship