Cel mai bun ceas CASIO

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Andrei_s

Re: Cel mai bun ceas CASIO

Mesaj de Andrei_s »

Poseidon scrie:Cele mai multe functii si cea mai buna rezistenta nu pot sta impreuna. Senzorii de altitudine, busola si temperatura nu au ce cauta pe G-Shock. Deci ori una ori alta.
Just. :wink:
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
Ioan

Mesaj de Ioan »

Poseidon scrie:Cele mai multe functii si cea mai buna rezistenta nu pot sta impreuna. Senzorii de altitudine, busola si temperatura nu au ce cauta pe G-Shock. Deci ori una ori alta.
Eu detin un G-Shock G-9100-1ER, si pentru drumetii voi lua un WS4 de la timex, plus ca mi se pare ca arata foarte bine (albastru sau negru).
Spetsnaz

Mesaj de Spetsnaz »

Imagine

de departe acest model GW-5000-1JF produs pentru piata japoneza mi se pare cel mai ok.Mai ales in combinatie cu acea bratara.
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Spetsnaz scrie:de departe acest model GW-5000-1JF produs pentru piata japoneza mi se pare cel mai ok.Mai ales in combinatie cu acea bratara.
Mda...un G-Shock corect. dar butoanele nu sunt greu de apasat? mai ales daca il porti iarna si ai minusi in miini?
Ups! stai ca acum am vazut si pretul. nu e cam mare? dar probabil ca dlc e scump...
SATELLITE WAVE
Spetsnaz

Mesaj de Spetsnaz »

intotdeauna mi-am dorit un ceas de acest gen care sa imite DW-5000 din anii 80 daca atunci nu imi permiteam asa ceva acum acest GW-5000-1jf este un must.Nu il am momentan(poza pusa de mine este de pe watchuseek) dar il voi avea in maxx 3 luni de zile.
Pretul este de 375 $ da e mult pt un quartz mai ales Casio.La aceiai bani as fi putut opta pt un Seiko SARB033 dar m-am decis totusi sa optez pentru Casio.
Workman

Mesaj de Workman »

Nou intrat pe piata:

http://www.casio-ceasuri.ro/casio-ceas- ... -1466.html

Exista si varianta cu albastru in loc de rosu...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
catalinus

Mesaj de catalinus »

Spetsnaz scrie:intotdeauna mi-am dorit un ceas de acest gen care sa imite DW-5000 din anii 80 daca atunci nu imi permiteam asa ceva acum acest GW-5000-1jf este un must.Nu il am momentan(poza pusa de mine este de pe watchuseek) dar il voi avea in maxx 3 luni de zile.
Pretul este de 375 $ da e mult pt un quartz mai ales Casio.La aceiai bani as fi putut opta pt un Seiko SARB033 dar m-am decis totusi sa optez pentru Casio.
Eu am fost mult mai zgarcit, am dat vreo 65$ pe un GW5600 si 85$ pe un GWM5600 dar bratara aia 'composite' mi s-a parut mereu foarte interesanta ...
AlexandruAG

Mesaj de AlexandruAG »

http://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-ba ... p-334.html

L-am achizitionat acum o saptamana si pot sa iti spun ca tocmai pentru anduranta de care da dovata l-am ales.
Este cu adevarat rezistent. Eu l-am achizitionat cu 500 ron din Anglia. Ti-l recomand cu placere.
VladutzC

Mesaj de VladutzC »

Bine v-am gasit. Sunt mai nou pe aici. :) Detin si eu un Casio G-Shock, modelul acesta http://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-ba ... -1226.html si sunt super multumit de el. Il recomand cu incredere, mai ales daca sunteti o persoana mai sportiva. :D
shtefanel

Mesaj de shtefanel »

Eu mi-am luat modelul asta de curand si sunt foarte multumit de el.
http://www.bodying.com/casio-outgear-sp ... ches/15645

N-are o paleta asa mare de functii ca cele Protrek sau o anduranta ca G-Shock,dar aveam nevoie de un ceas pentru iesiri outdoor,eu fiind si pasionat de pescuit ceasul face parte din gama Fishing Gear.Are termometru,solunar,fazele lunii si celelalte functii standard ale Casio (stopwatch,timer,alarm etc).
Sunt foarte multumit de el,e un ceas compact,cade frumos pe mana si nu e nici scump.Acum fiecare ceas e bun pentru un anumit tip de cumparator,eu la momentul respectiv am considerat ca e cel mai bun pentru mine :)

Imagine
Scrie răspuns