Seiko Orange Monster (SKX781K) & (SKXA45)

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Scrie răspuns
Claudiu
Forum Owner

Re: Seiko Orange Monster (SKX781K) & (SKXA45)

Mesaj de Claudiu »

este evidenta diferenta! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Zar

Mesaj de Zar »

Din poza de grup lipsesc Alb si Verde. :wink:
AR1070-56E
robog

Mesaj de robog »

Frumoasa poza de grup! :shock:
...cel alb este o frumusete - pacat ca lipseste de acolo.
Pana sa "ma racoresc", cu cel Orange ma tot uitam la poza asta: http://www.flickr.com/photos/chrissy1554/4304333951/
Numai bine!
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

Frumoase cele din centru (rosu, galben si mai ales cel albastru).
Ar fi frumoasa o poza cu ele formand tricolorul. :)
Egalitate nu există decât în matematică!
maximus

Mesaj de maximus »

Buna ziua la toata lumea,

Imi cer scuze daca intrebarea este putin stupida: stie cineva daca se falsifica Seiko Monster?
Ca sa fie mai explicit: Rolex Submariner este unul dintre cele mai falsificate ceasuri din cite stiu eu.
Imi imaginez ca la Seiko Monster, ceasul avind o valore destul de mica, poate nu se merita sa fie falsificat?

Are cineva cunostiinta de monstri falsi? Sau poate se falsifica doar cei din editii limitate (de exemplu cel pe galben, care a fost realizat numai in 300 de exemplare - apropo nu stiu sigur daca aceasta informatie este corecta).

Multumesc frumos,
marius
saphire

Mesaj de saphire »

Se falsifica la greu! citeste aici: http://quartzimodo.com/how-to-spot-a-fake-seiko-watch/
Imagine
thunder rock

Mesaj de thunder rock »

Fake Monster divers are rarely seen and this is the best example of a fake Monster I've seen so far.

asta spune omul deci nu cred ca se falsifica la greu....Cu date/day pe alb stiu ca am citit pe undeva ca nu neaparat este un fake....as fi fost curios sa vad mecanismul acelui fake BM ca sa ma conving ca e fake....Elementele care sunt evidentiate nu stiu daca sunt chiar elocvente.Doar parerea mea....
Imagine
bernhard

Mesaj de bernhard »

thunder rock scrie:Fake Monster divers are rarely seen and this is the best example of a fake Monster I've seen so far.

asta spune omul deci nu cred ca se falsifica la greu....Cu date/day pe alb stiu ca am citit pe undeva ca nu neaparat este un fake....as fi fost curios sa vad mecanismul acelui fake BM ca sa ma conving ca e fake....Elementele care sunt evidentiate nu stiu daca sunt chiar elocvente.Doar parerea mea....
E mult spus, "la greu"; se falsifica dar nu in stil mare. Diferentele de culori la cadrane sau la culoarea pe care este data este data in multe cazuri de tara in care este asmablat; mecanismul este acelasi 7s26; am vazut intr-adevar si fake-uri, dar sunt evidente si se pot deosebi usor de cele adevarate; La "greu" se falsifica ceasuri gen Rolex Submariner, Omega Seasmaster etc. ceasuri care sunt cautate si a caror valoare de piata este ridicata.

O seara frumoasa tuturor!
Scrie răspuns