Imi place maxim .Felicitari pentru achizitie Clipper cat si pentru fotografia excelenta
"Lume shots" - in romana e mai complicat ...
-
moby
Re: "Lume shots" - in romana e mai complicat ...
Bine de tot
Imi place maxim .Felicitari pentru achizitie Clipper cat si pentru fotografia excelenta
Merci, voi incerca poate sa fac ceva mai elaborat in curand, poza in cauza am facut-o cu cateva minute inainte sa plec de acasa, pentru un thread de pe WUS (ce poarta userii in ziua respectiva) 
Mido Multifort

Rolex :

Preferatul meu :

Preferatul meu :

Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
spydey, ce radiatii emite ceasul ala? nu e periculos, purtat mai mult timp? 
Cind se stinge lumina ceasul merge pus in loc de bec
(fara suparare )
hello2 scrie:spydey, ce radiatii emite ceasul ala? nu e periculos, purtat mai mult timp?
Sper ca nu emite nicio radiatie, in manual nu scrie nimic despre asta... ai cam reusit sa ma sperii...

http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 418AAFXeCO
Multe ceasuri, in special cele vechi, sunt acoperite cu tritium, cateodata amestecat cu radium (cele super-vechi), ca sa lumineze noaptea (ambele substante radioactive). In general nu sunt un pericol pentru sanatate, dar al tau pare acoperit cu o cantitate mai mare decat normal
Ceasurile mai noi, din ce am citit pe net, au o substanta ce nu contine chestii radioactive.
Acum depinde cu ce e acoperit al tau, ai putea afla cu o cautare pe net poate... eu nu ma pricep indeajuns la ceasuri cat sa spun asa..
Multe ceasuri, in special cele vechi, sunt acoperite cu tritium, cateodata amestecat cu radium (cele super-vechi), ca sa lumineze noaptea (ambele substante radioactive). In general nu sunt un pericol pentru sanatate, dar al tau pare acoperit cu o cantitate mai mare decat normal
Ceasurile mai noi, din ce am citit pe net, au o substanta ce nu contine chestii radioactive.
Acum depinde cu ce e acoperit al tau, ai putea afla cu o cautare pe net poate... eu nu ma pricep indeajuns la ceasuri cat sa spun asa..
-
Alexvintage
Nu exista Tritiu amestecat cu Radiu! Radiul ca activator al substantei luminoase a fost folosit pana pe la inceputul anilor `50 dupa care a fost INLOCUIT cu Tritiu, acesta avand un timp de injumatatire mic (fata de 1600 de ani la Radiu) si o radiactivitate muuuult mai redusa.
In plus radiatiile emise au o energie destul de slaba aceasta fiind practic integral absorbita de carcasa metalica.
Daca o activitate de tip gestionar intr-un depozit de ceasuri nu este neaparat recomandabila, purtarea unui ceas chiar si 8-10 ore pe zi ani de zile consecutiv nu mai reprezinta un risc ptr. sanatate.
Pe forumurile anglo- saxone puteti gasi multe informatii pe aceasta tema, informatii bazate pe studii si masuratori si nu pe zvonuri.
In plus radiatiile emise au o energie destul de slaba aceasta fiind practic integral absorbita de carcasa metalica.
Daca o activitate de tip gestionar intr-un depozit de ceasuri nu este neaparat recomandabila, purtarea unui ceas chiar si 8-10 ore pe zi ani de zile consecutiv nu mai reprezinta un risc ptr. sanatate.
Pe forumurile anglo- saxone puteti gasi multe informatii pe aceasta tema, informatii bazate pe studii si masuratori si nu pe zvonuri.
O da... Stam cu doua telefoane mobile in buzunare, cu 10 retele WI-FI la munca, etc dar ne speriem de un amarat de ceas.
Pe principiu: "Intre whiskey si tigari mananc sanatos!"
Pe principiu: "Intre whiskey si tigari mananc sanatos!"