Cel mai bun ceas CASIO
Cel mai bun ceas CASIO
Niciodata nu m-au pasionat ceasurile CASIO, dar am ajuns la concluzia ca am nevoie si de un ceas de anduranta.
Astept parerile si sfaturile voastre in alegerea ceasului casio cu cele mai multe functii, cel mai fiabil, cel mai rezistent.
Cu alte cuvinge "ultimul ragnet".
Multumesc mult.
Astept parerile si sfaturile voastre in alegerea ceasului casio cu cele mai multe functii, cel mai fiabil, cel mai rezistent.
Cu alte cuvinge "ultimul ragnet".
Multumesc mult.
Re: Cel mai bun ceas CASIO
Eu ti-as recomanda cele din seria Protrek, sunt heavy duty , baterie solara,multe functii, senzori ( altimetru,baromeru,busola,termometru ),rezistente la apa etc.
Modelele PRG80 si PRG90 se incadreaza in categoria care o cauti...modelele noi PRG110,PRG120 sunt mai finisate...mai micute si ies din categoria asta.
Modelele PRG80 si PRG90 se incadreaza in categoria care o cauti...modelele noi PRG110,PRG120 sunt mai finisate...mai micute si ies din categoria asta.
De prw 1500 ce parere ai?
salut gilu,eu personal iti recomand casio pathfinder : PAW1300T-7V,eu l am avut si este un ceas foarte bun.
Iata aici si cateva poze.

Iata aici si cateva poze.

G-Shock GW9200
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Casio Sea Pathfinder SPF 100S - este din titan , capacul din spate este cu filet ( nu se fixeaza in uruburi ) .
Toate cele bune
Nicu
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Am avut la vanzare PRG130 care este echivalentul lui PRW 1500 doar ca nu are atomic timekeeping...cum iti spuneam modelele noi sunt mult mai finute si finisate...asta nu este lucru rau...depinde strict de gusturi.Mie personal nu mi-a placut.
Salut Gilu, eu am PAW1500 si comparativ cu PAW1300 este mai subtire si poate un pic mai mic, are WR200, bezel rotativ in ambele sensuri, butoanele laterale mai bine protejate. Ramane sa decizi care ti se potrivete si-ti place mai mult.Gilu scrie:De prw 1500 ce parere ai?

-
omega
Daca scrii la Casio si intrebi care e cel mai bun...nu vei capata raspuns. Un raspuns simplu si strict nu poate exista. Casio are cred in jur de 15 000 modele realizate. Pot fi ele catalogate?, asa de simplu? Cred ca nu.
Multumesc tuturor pt sfaturi.
in final m-am decis pt PRG-80T.
Sa fie-ntr-un ceas bun !Gilu scrie:in final m-am decis pt PRG-80T.
the path of the true warrior is peace
Multumesc. 
Iti recomand Protrek PAW 2000 sau PRG200 este acelasi dar pentru piete diferite iar daca iti permiti sa dai 1000-1100 $ atunci clar PRX2000 din titan negru sau alb
Eu am sa cumpar in max 3-4 saptamani un casio PRW 2000 cu curea din plastic , momentan alerg dupa un Atlantic
Eu am sa cumpar in max 3-4 saptamani un casio PRW 2000 cu curea din plastic , momentan alerg dupa un Atlantic
Cele mai multe functii si cea mai buna rezistenta nu pot sta impreuna. Senzorii de altitudine, busola si temperatura nu au ce cauta pe G-Shock. Deci ori una ori alta.
SATELLITE WAVE