Dilema - ce sa aleg?

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Cypher

Dilema - ce sa aleg?

Mesaj de Cypher »

Dilema e urmatoarea,am cateva optiuni si nu stiu pe care sa o aleg deci :

- Hamilton Below Zero ETA 2824-2 42mm 200m (varianta mai mica a BZ) : il puteti gasi in Kultho.
- Steinhart Triton 30ATM ETA 2824-2
- Hamilton Khaki Action Sunset GMT ETA 2893-2

Astept cateva opinii,chiar daca la design totul e subiectiv dar asta e :)
Deasemenea astept si alte optiuni asemanatoare..
gherghin nicolae
Moderator

Re: Dilema - ce sa aleg?

Mesaj de gherghin nicolae »

Ca mecanism 2893 este mai bun, mai performant. In rest depinde ce design iti place mai mult.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Cypher

Mesaj de Cypher »

No edit :)

1. Hamilton Khaki Navy Below Zero 200m
Imagine

2. Steinhart Triton 30ATM
Imagine

3. Hamilton Khaki Action Sunset (acesta e un pic mai greu de achizitionat)
Imagine

Rugamintea mea este: care credeti ca este mai bine facut (in special Below Zero vs Triton),care isi va pastra valoarea mai bine in timp etc. Si daca aveti alte optiuni,exemple astept cu placere.

Mersi.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Steinhart cred ca-si pastreaza mai bine valoarea...suna mai deutsch . Posibil sa fie si mai scump decit Hamilton.
In principiu , ca si mecanism cele doua sint pe acelasi palier. Depinde de finisaje. Eu unul nu am aceste tipuri de ceasuri.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Razvee

Mesaj de Razvee »

Ca design si exclusivitate, as alege Steinhart.

Ca mecanism, cum spunea si Gherghin Nicolae, al doilea Hamilton ar fi cu un pas in fata inaintea celorlalte doua.

O alta optiune, la bani relativ asemanatori (depinde si de unde se va face achizitia) si oarecum similara ca stil pe care eu unul as merge este Eterna KontiKi.

Succes in alegere.
cnd

Mesaj de cnd »

Mie Steinhert-ul mi se pare foarte frumos,eu pe asta l-as alege :P
ate14

Mesaj de ate14 »

Hamilton finiseaza mai bine decat Steinhart.
Asta nu inseamna ca S e prost finisat, dar Hamilton chiar e mai sus, acest lucru reflectandu-se si in pret.
Din ce am vazut pe WUS oamenii par incantati de Triton.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Cypher

Mesaj de Cypher »

gherghin nicolae scrie:Steinhart cred ca-si pastreaza mai bine valoarea...suna mai deutsch . Posibil sa fie si mai scump decit Hamilton.
In principiu , ca si mecanism cele doua sint pe acelasi palier. Depinde de finisaje. Eu unul nu am aceste tipuri de ceasuri.

De ce crezi ca isi pastreaza valoarea mai bine Steinhart-ul decat un Hamilton? Teoretic aici brandul ar trebui sa "protejeze"

razvee: Hamiltonurile le iau din SUA.
Eterna as vrea dar MULT peste buget.

ate14: Da si eu am vazut ca e multumita lumea dar se pare ca MULTI au avut probleme de finisaje,gen bezel care nu statea la locul lui,anumite unghiuri nu erau egale etc etc. Intradevar le schimba dar..
zveros

Mesaj de zveros »

Eu as alege Hamilton Khaki Action :wink:
Acuma fiecare cu gustul lui...
Cypher

Mesaj de Cypher »

Sunset-ul e putin mai greu de achizitionat si nici nu stiu exact daca il mai au pe stock. E un model care nu se mai fabrica.
L-am pus in vot ca exista o sansa..
Cypher

Mesaj de Cypher »

A revenit in joc Navy GMT,tot 2893-2
Imagine

Ce ziceti de asa http://www.okazii.ro/catalog/54004145/t ... s-516.html ? Cititi anuntul :)
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Primul Hamilton e ca o sorcova. Al doilea are doua fuse Gmt pe care nu ai sa le folosesti niciodata poate. De Triton nu zic nimic. Below Zero cu dial argintiu si cu limbi argintii este un nonsens pentru un ceas care se vrea sa prezinte o lizibilitate crescuta. Nu dial argintiu, niciodata dial argintiu. Doar daca sunt limbile colorate (negru/albastru/rosu/galben) altfel te vei stradui de fiecare data sa vezi cat este ceasul si de la un anumit moment devine plictisitor si chiar enervant.
SATELLITE WAVE
ate14

Mesaj de ate14 »

De acord cu Poseidon! in special cu sorcova :mrgreen: Imi pare rau, eu ti-am mai zis, dar nu imi place modelul ala nici de frica!
Eu, subiectiv fiind, as lua Navy 8)
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Hayabusa

Mesaj de Hayabusa »

Steinhart ala e copie dupa Chopard pro one, de aceea pare mai frumos.
Cypher

Mesaj de Cypher »

Poseidon scrie:Primul Hamilton e ca o sorcova. Al doilea are doua fuse Gmt pe care nu ai sa le folosesti niciodata poate. De Triton nu zic nimic. Below Zero cu dial argintiu si cu limbi argintii este un nonsens pentru un ceas care se vrea sa prezinte o lizibilitate crescuta. Nu dial argintiu, niciodata dial argintiu. Doar daca sunt limbile colorate (negru/albastru/rosu/galben) altfel te vei stradui de fiecare data sa vezi cat este ceasul si de la un anumit moment devine plictisitor si chiar enervant.
-Primul da,e foarte incarcat.
-Am dat un exemplu la BZ. Mie imi place sun burst-ul ,nu m-am gandit la lizibiltate.
-Nu ma deranjeaza GMT-ul,pe mine personal mai mult mecanismul in sine si design-ul. Navy GMT arata foarte bine.

Si am mai gasit ceva interesant,Tissot PRS 516 Automatic Chronograph cu 7750 in buget. E si asta cam incarcat,dar cum o fi la calitate?
Scrie răspuns