VC vs Patek
Re: VC vs Patek
A fost la Wempe in Viena si nu aveau decat PP in magazin. Deoarece nu e decis inca 100%, pe care din cele 2 il vrea, pana nu le vede unul langa altul, cei de la magazin urmeaza sa aduca si VC ptr comparatie. PP l-au lasat dupa negocieri la 34.000Eur, fiind in acest moment rezervat pana la comparatia cu VC.
Re: VC vs Patek
e un topic vechi dar eu abia mi-am facut user asa ca as adauga o parere personala, pentru cei care poate se vor lovi de aceiasi alegere (norocosilor) :
In primul rand cumpara ceasul care iti place si iti vine bine, cumperi un ceas cu sufletul, parerea mea.
Patek si Rolex, sunt marci care isi mentin valoarea in timp mai mult decat altii (ma refer ca marca per general. Sunt si editii limitate etc de la alti producatori care la fel isi parstreaza/cresc valoarea). Vacheron, pe modelul de mai sus are Geneva Seal, ceea ce inseamna mult, mai ales daca vrei vreodata sa il revinzi.
In primul rand cumpara ceasul care iti place si iti vine bine, cumperi un ceas cu sufletul, parerea mea.
Patek si Rolex, sunt marci care isi mentin valoarea in timp mai mult decat altii (ma refer ca marca per general. Sunt si editii limitate etc de la alti producatori care la fel isi parstreaza/cresc valoarea). Vacheron, pe modelul de mai sus are Geneva Seal, ceea ce inseamna mult, mai ales daca vrei vreodata sa il revinzi.