Candino C4458/3 automatic

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
Zar

Re: Candino C4458/3 automatic

Mesaj de Zar »

Explicatia e simpla. Initial - primul lot - a fost cu ETA. Loturile mai recent produse au Selita pt. ca (se stie) de curand Swatch nu mai livreaza mecanisme inafara grupului. Candino nu are site-ul actualizat la zi, trebuia sa precizeze ca modelul respectiv exista cu doua variante de mecanism. Sau mai exita posibilitatea ca acest model sa fi avut din start numai Selita si practic a fost gresit editat (2824-2) pe site. :wink:
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

Magazinul (dealer autorizat) nu are nici o vina.
El vinde exact ce ii livreaza furnizorul.
Eventual poate doar sa faca o sesizare mai sus ...
Firma Candino trebuie trasa la raspundere. :wink:

Nota : Nu va (mai) duceti la cumparaturi fara lupa sau fara un cunoscator !
AR1070-56E
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

In situatia in care nu a fost informat de catre producator, nu are nici o vina. Dar cum isi actualizeaza site-ul extrem de rar ... nu stiu ce sa zic.

Nota este de luat in seama, desi ca idee ma deranjeaza. Daca ar exista cu adevarat Protectia Consumatorului am fi si noi protejati.

@wysiwyn: Ai verificat atent? Sper sa nu ai surprize!
Egalitate nu există decât în matematică!
Zar

Mesaj de Zar »

Norocul a fost capacul transparent. La cele cu capac metalic poate fi orice inauntru. Spre ex. Tissot - PR50 quartz initial a avut 955.412. Modelele produse mai recent au F06.111 (un mecanism mai slab). :wink:
AR1070-56E
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Toate aceste mici scapari sau "inadvertente" in final tot inselaciune prin omisiune se cheama . :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
wysiwyn

Mesaj de wysiwyn »

AdrianC scrie:In situatia in care nu a fost informat de catre producator, nu are nici o vina. Dar cum isi actualizeaza site-ul extrem de rar ... nu stiu ce sa zic.

Nota este de luat in seama, desi ca idee ma deranjeaza. Daca ar exista cu adevarat Protectia Consumatorului am fi si noi protejati.

@wysiwyn: Ai verificat atent? Sper sa nu ai surprize!
da, am verificat atent de cand l-am luat (eta 2824-2, 25 jewels) :)
Wahaby

Mesaj de Wahaby »

Ca firma si fiabilitate Candino sta mai bine decat Hamilton sau UHR? Am in vedere doar automaticele.
vasi.utziu

Mesaj de vasi.utziu »

Mai bine decat Hamilton in niciun caz...
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Wahaby scrie:Ca firma si fiabilitate Candino sta mai bine decat Hamilton sau UHR? Am in vedere doar automaticele.
Pai daca au aceleasi mecanisme ce sa mai comparam ? Cadranele ? Ele sint fiabile ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Pana la urma ce-ai facut cu ceasul, ce decizie ai luat?
Sunt curios cum s-a finalizat povestea.
Wahaby

Mesaj de Wahaby »

gherghin nicolae scrie:
Wahaby scrie:Ca firma si fiabilitate Candino sta mai bine decat Hamilton sau UHR? Am in vedere doar automaticele.
Pai daca au aceleasi mecanisme ce sa mai comparam ? Cadranele ? Ele sint fiabile ...
Aveam in vedere valoarea de piata, care se reduce la diferenta de pret pe care o platim. Merita in favoarea unuia fata de celelalte? Care ar fi un virtual clasament din acest punct de vedere?
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Diferenta de pret pe care o platim este data de notorietatea numelui. Cu cit este mai cunoscut numele , cu atit este mai scump ceasul . In numele ceasului (marcat de pe cadran ), s-au investit reclame , publicitate ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
misu

Mesaj de misu »

Cypher

Mesaj de Cypher »

gherghin nicolae scrie:Diferenta de pret pe care o platim este data de notorietatea numelui. Cu cit este mai cunoscut numele , cu atit este mai scump ceasul . In numele ceasului (marcat de pe cadran ), s-au investit reclame , publicitate ...
Dar nu numai asta,dar si calitatea carcasei,curele/bratarii,finisajele limbilor,cadranului,indecsilor etc. Eu zic ca sunt multi factori care intervin. Asta se aplica la mid-range in general.
La high range - luxury nu cred ca e diferenta asa mare.
mihai_abc10

Mesaj de mihai_abc10 »

salutare,
ca si rezolvare a situatie, am decis pana la urma sa raman cu ceasul ... asa cum e ...
va multumesc foarte mult tuturor pentru implicare, sfaturi, pareri ... si cu siguranta voi mai intra pe acest forum ...

probabil ca o sa revin cu ceva intrebari legate de un ceas quartz ... dar probabil in 2 luni asa :P

legat de acuratete...din ce am putut observa...in jur de 10-12 sec inainte pe zi ... e ok? se mai poate regla ceva? sau n-are rost sa se umble in el...oricum testarea mea a fost pe 3 zile...nu stiu daca e relevanta neaparat
Scrie răspuns