magazin de ceasuri online Bombastic
magazin de ceasuri online Bombastic
Careva dintre noi a mai cumparat de pe siteul Bombastic.ro ..am vazut niste postarii pe forum de prin 2009 despre el si nu parea prea de incredere.. Ceva mai de actualitate stie cineva ceva legat de cine comercializeaza .Miam comandat un Seiko monster black, omu spune ca imi da garantie 2 ani internationala. Voi ce ziceti ar putea vinde fake-uri. Astept un raspuns va rog mult
Re: magazin de ceasuri online Bombastic
eu am comandat un ceas...dupa doua zile ma suna cica nu mai pot face rost de el sa comand altul.am comandat altul ...totul bine ,astept.astept vreo saptamana si ceva , niciun semn.le dau mail...si le-am zis ca daca se poate sa anulez comanda; daca nu..e in ordine.apoi nu mi-au zis nimic doar ca :"comanda a fost anulata".
si eu am vorbit cu ei mi-au spus ca exista ceasu pe stoc, totul este in regula maine mi-l pot pune la curier.. insa numi emite nici o factura pentru el si nu vad ce putere are garantia fara factura. din ce am citit pe forumurii pe net ceasurile sunt ambalate de ei in cutii universale. imi este teama sincer sa nu dau vreo 8 milioane pe un ceas si ala sa fie un fals. Am incercat sa iau legatura cu cei de la BB ..insa nam reusit sa primesc vreun raspuns.Cunoasteti vreun alt magazin online romanesc de unde pot gasii un seiko monster asa cum trebuie..cu acte cu garantia ..in cutia lui oficiala(nu ca as purta cutia dupa mine ) insa doar asa ca sentiment
Trebuie sa suni sa vezi dar nu stiu cate sanse ai. A fost o scurta perioada Monster-ul dupa care a disparut.
Din cate s-a zvonit pe WUS originalul Monster a fost oprit din productie.
Din cate s-a zvonit pe WUS originalul Monster a fost oprit din productie.
adica ce se vinde pe bombastic.ro ar putea fi falsuri ?
-
vreauunceas
urmatoarele 2 site-uri va par de incredere http://www.dive-watch-connection.com si http://www.the-watch-store.com .a mai comandat cineva dupa ele ?. ... In final am reusit sa iau legatura si cu cei de la BB-colection, la magazinu din orasu meu nu au putut sa-mi dea multe informatii legate de ceasu respectiv, in schimb mi.au dat un numar de telefon si o adresa de email a unui reprezentant seiko ce tzine de magazinu lor.Mi-a facut un pret usor peste 13milioane ceea ce mi se pare mult pentru un seiko monster. Voi ce imi recomandati sa fac? Un alt ceas asemanator cu seiko monster pana undeva in 10 milioane mai cunoasteti? ..am deja in vedere orient Mako 1 sau 2.
La ce stil de scris ai, poţi să îţi cumperi acest ceas de unde doreşti, nu cred că mai contează dacă e un fake pentru că toţi vor vedea la mâna ta un "Monster", iar tu vei fi cel mai fericit! Da, ştiu, te-ai grăbit când ai scris... dar pentru respectul colegilor de aici, pe care îi rogi să te ajute, puteai să faci un efort şi să postezi corect gramatical.
Părerea mea!
ONTOPIC: Bombastic NU!
Părerea mea!
Lume multă, oameni puţini...
ce sa zic multumesc frumos pentru parerea ta ..inteligentuleb23840 scrie:La ce stil de scris ai, poţi să îţi cumperi acest ceas de unde doreşti, nu cred că mai contează dacă e un fake pentru că toţi vor vedea la mâna ta un "Monster", iar tu vei fi cel mai fericit! Da, ştiu, te-ai grăbit când ai scris... dar pentru respectul colegilor de aici, pe care îi rogi să te ajute, puteai să faci un efort şi să postezi corect gramatical.
Părerea mea!
eu am luat acum o saptamana un ceas timex(stiu, nu este cine stie ce...dar merge la tavaleala...
) Am primit factura, garantie internationala si bineinteles si ceasul
. Avand in vedere ca modelul a fost cu cateva milioane mai ieftin decat in magazin chiar te face sa iti placa mult mai mult ceasul. Eu am pus deja ochii pe un ceas citizen de la ei...si uite asa se ajunge la problematica banilor
bafta
bafta
-
mihai_m
Cum ti-ai facut tu repede cont sa ii lauzi pe boombastici. Foarte relevanta intervantia ta. 
M-am gandit sa ma orientez catre un Orient Mako 2. L-am gasit pe cateva site-uri romanesti care imi ofera garantie reala 2 ani de zile, imi emit si factura (toate chestiile astea ce ma fac sa cred ca cumpar un ceas original si nou).Contrar recomandarii userului b23840 nu vreau sa imi cumpar un ceas doar pentru aspect si atat, daca vroiam un ceas aspectuos, imi luam unu de 50 de lei din piata, vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile si parerile primite in privat cat si aici. As dorii acum sa va intreb in special pe posesorii de mako 1 sau 2 : cum va intelegeti cu el?...... va incumetati sa i-l purtati la activitati mai intense de gen (iesiri in aer liber, inotat in toate tipurile de ape atat cele sarate cat si cele de la piscina , excursii montane)?
-
pitbacardi
dupa parerea mea ceasurile orient sunt cateva clase sub seiko. Am avut un ceas orient m force automatic care a avut probleme cu suruburile care fixau mecanismul de carcasa(sunt din materiale proaste care nu prea fac fata zi de zi).
Nu prea e asa. Se intampla sa ai ghinion dar nu inseamna ca toate sun naspa.
La acelasi palier ieftin (400-500 lei pret de magazin) sunt cam egale.
La acelasi palier ieftin (400-500 lei pret de magazin) sunt cam egale.
Salut tuturor , din cate am citit sa inteleg ca firma sus mentionata totusi este de incredere ? , nu de alta dar vreau sa imi cumpar un seiko kinetic de vreo 16 mil , sau stie cineva alta firma ( in afara de bb ) care aduce la pret ok astfel de ceasuri.
Multumesc
Multumesc