Claudiu scrie:Ceasornicar.ro si Watchshop.ro, ofera un voucher de reducere de 5% pentru toti membrii forumului.
Codul de voucher poate fi folosit in cosul de cumparaturi pe http://www.watchshop.ro:
Codul este : watchshop+ceasornicar=5%
Sfat achizitie ceas pentru un incepator.
Re: Sfat achizitie ceas pentru un incepator.
Egalitate nu există decât în matematică!
Tot citind pe forum am vazut un post referitor la niste rotite din plastic prezente la Orient automatic. Este valabil si pentru asta http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana ... et0b001b0/.
Am tot cautat dar nu gasesc nimic despre acest ceas sau despre mecanism.
Am tot cautat dar nu gasesc nimic despre acest ceas sau despre mecanism.
-
pitbacardi
modelul urmator este ceva mai sport dar ai 200m :tixmich scrie:M-am decis la modelul Citizen BL1230-52L dar problema e ca nu il mai gasesc nicaieri pe stoc pentru ca a iesit din productie acest ceas.
Daca stiti unde il pot gasi sau ceva modele asemanatoare va rog sa postati(modelul cu cadran alb nu imi place cum arata).
Ma intereseaza sa aiba calendar perpetuu, sa fie cu bratara metalica, design simplu fara inscriptii pe cadran si apropiat la pret cu Citizen BL1230-52L.
Va multumesc mult.
http://www.bombastic.ro/ceasuri-barbate ... 0-50e.html
bafta
BL1210-50E este o alternativa de luat in calcul, model lansat in 2006 - are E710. 
AR1070-56E
Poate cineva sa-mi spuna ceva de ceasul acesta http://www.russianshop.ro/ceasuri/vosto ... 4-875.html. E ok pretul pentru ce ofera?
Eu n-as da atatia bani pe acest ceas, probabil as prefera un
Nu, nu are rost sa spun ce as lua de banii astia, nu are rost sa te influentez sau sa vorbesc despre alt brand.
Cert este ca nu-s putini bani.
Nu, nu are rost sa spun ce as lua de banii astia, nu are rost sa te influentez sau sa vorbesc despre alt brand.
Cert este ca nu-s putini bani.
Multumesc tuturor pentru sfaturi/pareri. Pentru ca deveneam din ce in ce mai nehotarit - pe masura ce citeam mai mult- am ales - parte cu capul parte cu inima, cred ca mai mult a doua, si l-am comandat pe asta http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana ... 6-5602059/.
Sper ca nu am gresit foarte tare in alegere.
Sper ca nu am gresit foarte tare in alegere.
- gherghin nicolae
- Moderator
Felicitari pentru alegerea facuta. Este un ceas bun si NOU !
Colegii ...sa nu va aud ca putea sa-si ia altceva de banii aia !!! Acum faptul este consumat . Probabil , pe parcurs , vor mai urma si alte achizitii .
In acel caz , consultati mult mai mult forum-ul .
Inca odata , este un ceas frumos , cel mai important este ca va place .
Colegii ...sa nu va aud ca putea sa-si ia altceva de banii aia !!! Acum faptul este consumat . Probabil , pe parcurs , vor mai urma si alte achizitii .
In acel caz , consultati mult mai mult forum-ul .
Inca odata , este un ceas frumos , cel mai important este ca va place .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Cred ca cel mai important este ca e nou si ca imi place. Am asa un noroc
la lucrurile second ca trebuie sa ma feresc cat pot de ele. Dupa ceva perioada de folosire revin cu detalii despre eficienta investitiei.
De consultat ce sa zic - de cand sunt membru cam cu asta pierd noptile . Multumesc.
De consultat ce sa zic - de cand sunt membru cam cu asta pierd noptile . Multumesc.
Am tinut cont de sfatul colegului de forum si am reluat documentarea - chiar daca am facut comanda de ceas. Am gasit pareri pro si contra - mai mult sau mai putin avizate sau obiective, despre ceasul pe care l-am comandat si despre altele care ar fi fost o alternativa, dar nu am gasit un post care sa sune de genul : am ceasul x, de x timp, x lucruri bune despre model, x lucruri rele despre model, merita sau nu - in opinia celui care il foloseste - sa fie achizitionat. Cred ca asa ceva ar fi util pentru cei care doresc sa cumpere un ceas cu pret mediu, gen 800 - 1500 Ron. Daca bugetul este mare alegerea nu mai este asa complicata dpdv al calitatii.
Am primit ceasul. Tot ce pot sa spun pina in prezent este ca arata mai bine ca in foto. Pe de alta parte sunt surprins ca, pentru un site care se doreste un sprijin pentru " ignoranti "
nimeni nu este doritor sa-si prezinte ceasul cu bune si cu rele. Dupa ce citesc 1 luna acest forum - probabil unul din putinele lucruri bune din tara asta - pot sa-mi dau si eu cu parerea despre un lucru pe care nu l-am avut niciodata.