Casio Edifice EF-540D-5AVEF

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
usk15

Casio Edifice EF-540D-5AVEF

Mesaj de usk15 »

Salut

As vrea citeva informatii despre acest ceas: Casio Edifice EF-540D-5AVEF
Aici sint 2 linkuri cu imagini si pret:
http://www.amazon.co.uk/Casio-Edifice-E ... U52BGHXNEG
http://www.demus-zegarki.pl/product-pol ... 5AVEF.html

Nu as dori sa dau mai mult de 500 RON pe un ceas, m-am tot uitat pe net la diferite modele Seiko, Citizen, Tissot, Invicta, Acurist , Rotary, Golana si Casio. Ceasul asta mi-a atras atentia prin culorile alese la design, si faptul ca e un cronograf cu ecran mare la un pret accesibil.
Pareri pro sau contra ???
andrei12345

Re: Casio Edifice EF-540D-5AVEF

Mesaj de andrei12345 »

Ceasul ese ok.Pretul de acolo nu l-am inteles dar daca este pana in 500 lei e un pret bun.
Daca iti place go for it! :wink:
Bafta la achizitie!
usk15

Mesaj de usk15 »

multumesc frumos !
pretul e cam 80 lire sterline...deci cam 500 RON
ma gindeam daca au ceva probleme...
usk15

Mesaj de usk15 »

L-am cumparat online, cu 63 lire sterline, ceea ce inseamna la cursul de azi 320 RON.
o sa urc poze cind ajunge.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Foarte bine!Un pret grozav pentru un ceas frumos!
Sa-l purtati sanatos si asteptam poze,pareri.
usk15

Mesaj de usk15 »

Multumesc !
Probabil saptamina viitoare cind o ajunge o sa-mi fac o idee si o sa poztez si ceva pareri,poze.
usk15

Mesaj de usk15 »

Am primit ceasul marti.
L-am comandat de pe Amazon UK, a venit in timpul mentionat de ei, si ambalat cu mare grija! Cutia de la Casio a fost sigilata si a venit cu manual, garantie si alte hirtii.
Prima impresie dupa ce l-am desfacut si i-am dat jos tiplele a fost "UAU". Este mare, solid, bine legat, cureau din inox in doua tonuri polishat si mat. Ceea ce il face deosebit din punctul meu de vedere este accentul maro-ciocolatiu atit ca si baza al display-ului cit si prezent pe cadran. Cureau se prinde/inchide cu 2 puncte de siguranta. Carcasa are 2 butaoane pe care se apasa si care controleaza functiile cronografe si un buton cu 2 pasi pt reglarea timpului si a datei. Pe spatele carcasei se mentioneaza ca este asamblat in China cu piese japoneze.
In manual se specifica ca ar rezista la 100m adincime, ceea ce il face oarecum rezistent la dusuri si poate usor folosit la piscina, dar si acolo cu mare grija.
Pe display-ul cronograf sint prezente ora, minutele si secundarul pentru cronometru, un cadran pentru secundar, unul pentru artarea 24/h si inca unul pentru minutele cronometrului. Limbile orei si minutelor sint fluorescente si foarte vizibile atit ziua cit si noaptea. Este cronometru cu timp de masurare de pina la 59 min si 59 sec. Mai are si tachymeter-ul pentru masurarea vitezei pe o distanta data, dar inca nu l-am inteles exact. Oricum nu o sa folosesc niciuna din functiile cronografe, l-am cumparat pentru ca pur si simplu arata extraordinar si pare un ceas cu mult mai scump...

Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine

Pozele sint facute de mine, scuze daca par sau nu sint foarte clare. Sint facute in casa, la lumina de afara arata cu muuult mai bine.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Buna prezentare si ceasul este tare fain.Sa-l purtati cu placere!
gsg88

Mesaj de gsg88 »

Salut,

Nu am mai comandat de la amazon uk, ma poti ajuta cu niste informatii?

1.Trebuie sa cumperi doar cele "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk" sau trimit in Romania si ceilalti vanzatori?
2.Mai sunt si alti utilizatori la care scrie "Fulfilled by Amazon " , sunt doar depozitate si expediate produsele de amazon sau garanteaza ei pentru autenticitatea ceasului?
3.Cat a costat transportul si din ce oras esti?
4.Livreaza pana acasa sau trebuie sa mergi sa il ridici de la posta sau altundeva?

Multumesc mult!
usk15

Mesaj de usk15 »

Locuiesc undeva in Anglia, de aia mi-a fost usor sa comand de pe Amazon.
Nu am nici cea mai mica idee daca cei de la Amazon pot sau vor sa trimita comenzi in Romania. Nu prea am incredere in alti comercianti inregistrati pe Amazon, deci incerc sa cumpar produse doar cind ei sint vinzatorul, dar au fost si cazuri in care ce vroiam sa cumpar nu era disponibil direct de la ei, si am fost multumit.
Incearca sa-i contactezi sa vezi daca vor sa trimita in Romania: http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... eId=502564

Ceasul m-a costat 63 lire sterline cu tot cu transport in Anglia.

Succes!
usk15

Mesaj de usk15 »

La o luna dupa achizitionare sint la fel de multumit de ceasul asta. Imi place dimensiunea si greutatea lui, ii dau un aer de ceas elegant si totusi casual/sport.

mai adaug 2 poze:
Imagine

Imagine
Scrie răspuns