Achizitionare ceas 500 RON

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Cristian02

Achizitionare ceas 500 RON

Mesaj de Cristian02 »

Salut,
Am nevoie de ajutorul vostru in a-mi achizitiona un ceas de mana barbatesc.
Am un buget de 500 RON si foarte multe "pretentii" de la ce imi doresc sa port la mana. Nu sunt un mare cunoscator in firme de ceasuri branduri si alte lucruri din astea si nici nu stiu de unde as putea sa il cumpar in cazul in care ma hotarasc. Am gasit cateva site-uri pe Google (WatchShop, Time24, Noon Copenhagen, Top Ceas), dar din ce am mai citit aici pe forum unele au preturi exagerate sau nu au produse originale, daca ma puteti sfatui sau poate unii dintre voi au facut comenzi pe aceste saituri sau pe altele si aveti deja o parere cu privire la seriozitatea lor as fi recunoscator.
Cum as dori sa arate ceasul:
1. Vreau sa fie supar elegant, vreau sa il port numai la tinuta business (costum).
2. Curea din piele, culoare maro, un maro inchis.
3. Culoarea carcasei auriu rose, culoarea cuprului.
4. Nu vreau sa fie mare ca diametru exagerat, eu am mana mica si nu cred ca imi va sta bine cu un ceas cu diametrul mare.
5. Imi place foarte mult si mi-as dori sa se vada mecanismul din interior prin cadran, complet sau partial (open heart).
Daca ma puteti ajuta cu link-uri, poze puteti posta o sa ma uit la fiecare in parte.
Va multumesc anticipat pentru ajutorul vostru.
catalin.v

Re: Achizitionare ceas 500 RON

Mesaj de catalin.v »

La bugetul de 500 lei nu sunt sanse sa gasiti un ceas mecanic de nou, adica sa-l luati din magazin; un quart veti gasi, insa nu stiu de quart care sa respecte punctul 5. Si cam dificil si cu punctul 3. de gasit la un ceas cu bugetul specificat.
Eu cred ca puteti gasi un quart elegant de la Candino, Casio dar fara punctele 3 si 5.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Cel mai apropiat de cerintele tale ar fi acesta: http://www.hivas.ro/ceas/291/ceas_de_ma ... 003w0.html
Are doua "defecte" insa. Depaseste putin bugetul propus si are un diametru destul de mare.
optimistu

Mesaj de optimistu »

Daca vrei neaparat mecanic in bugetul si cerintele acestea te poti uita la Orient FDB08001W sau FER27003W sau la ceva mai no-name/fashion (gen Kenneth Cole KC1791).

Edit: @Gabi - adus de afara se incadreaza in buget.
Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time!
Cristian02

Mesaj de Cristian02 »

Daca as gasi ceva care sa imi placa foarte mult as mai creste bugetul, cu cat anume nu stiu exact, 200 RON maxim sa ajung in final la un buget de 700 RON.
@Catalin.v - din cele 5 (cinci) puncte amintite de mine punctul 3 si 5 si anume culoarea cuprului respectiv mecanismul, nu as vrea sa renunt imi doresc ca aceste 2 conditii sa le respecte, dar daca nu se poate mai renuntam si sa ramanem cu punctul 3 (culoarea carcasei)
@Gabi - diametrul este destul de mare, este un "defect" care pentru mine conteaza.
@optimistul - am gasit si eu cele doua ceasuri Orient pot spune ca imi plac dar poate este loc si de mai bine, in ce priveste Kenneth Cole KC1791 nu este pe gustul meu.
Pretentiile sunt mari la inceput si bugetul limitat, incercam sa mai scadem din pretentii daca bugetul nu putem sa il crestem incat sa acoperim toate pretentiile.
Accept orice pareri din partea voastra.
Zar

Mesaj de Zar »

Sugestie : Citizen - Stiletto AR1113-12A (cal. G820). Nu se incadreaza chiar la toate cerintele tale dar este un ceas foarte elegant, cel putin in viziunea mea. Ideea este ca un skeleton/open-heart nu se poate considera ceas elegant (parerea mea) si oricum nu vei gasi unul foarte subtire in bugetul tau. Iar un ceas gros indiferent de gen sau mecanism se departeaza automat de elegant. :wink:

Imagine
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

Pt. tinuta eleganta (costum) eu am tot un Stiletto dar alt model - chestie de gust. :)

Imagine
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

De retinut : Exista o problema cu placarea in sensul ca este executata superficial la ceasurile moderne si se duce rapid. La un moment dat - pana se duce total - nu va mai fi nici roz nici alb ci ceva combinat dar ''spalacit''. Daca il vrei pt. purtat zilnic mai bine astepti sa maresti bugetul (in timp) si iti iei un ceas din Au masiv. :wink:
AR1070-56E
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

catalin.v scrie:La bugetul de 500 lei nu sunt sanse sa gasiti un ceas mecanic de nou, adica sa-l luati din magazin; un quart veti gasi, insa nu stiu de quart care sa respecte punctul 5. Si cam dificil si cu punctul 3. de gasit la un ceas cu bugetul specificat.
Eu cred ca puteti gasi un quart elegant de la Candino, Casio dar fara punctele 3 si 5.
Cred ca nu am fost destul de clar: un ceas mecanic pana in 500 lei care sa fie open heart eu nu cred sa gasiti, insa varianta lui Gabi este foarte bine de retinut si mai ales de probat la un magazin; s-ar putea sa se schimbe optiunile.
Eu nu cred sa gasiti un open heart quart: ce sa arate, bateria?
Zar are dreptate cumva in ceea ce zice, referitor la spoiala de aur care se duce, eu am ceasuri suflate insa nu am avut inca probleme; si chiar daca ar incepe sa se duca spoiala, n-as face infarct de la asta.
Am avut un ceas automatic destul de dragut in mana, carcasa roze, limbi asisderea, diametrul de vreo 38 mm. iar pretul cam 650 lei. Ceasul este marca Continental, l-a avut si BB Collection, incercati sa luati legatura cu ei, daca nu pe site-uri de-afara (asta in caz ca vreti sa mariti putin bugetul).
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Cristian02

Mesaj de Cristian02 »

Eu vreau sa fac in felul urmator vreau sa probez Orient-ul propus de Gabi, cand il ai la mana iti poti face o alta parere apoi sa incerc sa probez si Citizen-ul si sa aleg intre cele doua. Locuri de unde as putea sa comand? Orient-ul l-am gasit pe WatchShop.ro dar Citizen-ul nu am dat de el decat pe site-uri din strainatate.
Zar

Mesaj de Zar »

Nu ai unde sa-l studiezi decat daca il gasesti de ocazie. Gama Stiletto nu se aduce oficial la noi (AD). Exista modele ''worldwide'' si ''JP only''. Eu l-am adus pe comanda din US. O sa verific la Rankine, Bombastic etc., nu sunt dealeri autorizati dar e posibil sa-l aiba pe stoc. Nu trebuie neaparat sa cumperi de la ei, in general au preturi mari dar macar sa-l vezi ''live''. :wink:
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

La noi l-am gasit in varianta ''0.45'' e acelasi ceas dar fara ''Eco-Drive'' pe cadran (e marcat pe capac). Mecanismul este identic. Iti depaseste bugetul dar vezi daca il au pe stoc.

http://time24.ro/citizen-herrenuhr-eleg ... ime24.html :arrow:

http://www.watchshop.ro/ceasuri-barbate ... r1113-04a/ :arrow:

http://045.citizen.it/ :arrow:
AR1070-56E
new_marian

Mesaj de new_marian »

catalin.v scrie:
catalin.v scrie: Am avut un ceas automatic destul de dragut in mana, carcasa roze, limbi asisderea, diametrul de vreo 38 mm. iar pretul cam 650 lei. Ceasul este marca Continental, l-a avut si BB Collection, incercati sa luati legatura cu ei, daca nu pe site-uri de-afara (asta in caz ca vreti sa mariti putin bugetul).
Are dreptate colegul in legatura cu ceasul de la Continental. Eu am achizitionat unul asemanator in specificatii cu ceea ce doresti tu, doar ca e suflat cu aur galben, la pretul de 475 de lei din B & B Collection Cora Pantelimon in urma cu 3 luni. Mai aveau acolo cateva ceasuri, unul era si pe aur roz. La asemenea pret este CHILIPIR, mai ales ca este echipat cu ETA 2824-2....numai mecanismul valoreaza aproxim. 100 euro si este calul de povara al ceasurilor din grupul Swatch. Daca esti din Bucuresti te sfatuiesc sa faci o vizita in magazin. Ceasurile Continental au fost aduse din celelalte magazine si vandute cu pret de lichidare de stoc, asa ca nu cred ca le vei mai gasi in alt magazin.
Numai bine. Si sper sa gasesti ceea ce cauti.
Numai bine,
Marian
Cristian02

Mesaj de Cristian02 »

@new_marian - Am sunat la B&B Colection Cora Pantelimon si am intrebat de Continental, raspunsul a fost ca fara un cod produs ei nu pot spune daca detin sau nu detin acest ceas in magazin. Am intrebat si de Orient dar au spus ca nu il au, sa incerc in celelalte magazine B&B Colection din Bucuresti. Pe site-ul lor am gasit Orientul si acolo scrie codul produsului, dar nu am gasit nici un Continental care sa se incadreze in cerintele mele deci nu am un cod produs pentru Continental. Marian daca poti sa imi spui din ce colectie este ceasul sau poate codul produsului aferent ceasului tau, poate poti sa pui si o poza cu el sa il vedem si noi. MUltumesc.
Zar

Mesaj de Zar »

Daca iti place ceasul - Continental - dupa ce afli cod ref. model, suna la sediul central BB (ai nr. de contact pe site), cere cu un reprezentant de la departamentul ''Vanzari'' si te lamureste daca mai e disponibil, cat costa si in ce locatie il gasesti. Oricum ti-l aduc la cerere in ce magazin vrei tu. :)
AR1070-56E
Scrie răspuns