Ceas automatic max 1000 lei

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
zoloft

Ceas automatic max 1000 lei

Mesaj de zoloft »

As vrea sa-mi cumpar un ceas automatic de purtat zi cu zi . Stiu ca in primul rand conteaza mecanismul insa eu voi pune accent pe design ;) ceasul nefiind pt ocazii speciale ci zi cu zi cum am mai spus...
De aceea m-am tot uitat pe la ceasurile fashion care sunt si pana in 100 eur insa as vrea o parere avizatat de la voi CE anume sa-mi cumpar pana in 1.000 lei si sa fie un pic mai ..fashion ;)
mihailadrian

Re: Ceas automatic max 1000 lei

Mesaj de mihailadrian »

Ce crezi despre Seiko Monster cu mecanismul 7s26 de care eu sunt foarte multumit? Precizia la al meu (varianta Black) este foarte buna 1-2 sec pe zi.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

zoloft scrie:As vrea sa-mi cumpar un ceas automatic de purtat zi cu zi . Stiu ca in primul rand conteaza mecanismul insa eu voi pune accent pe design ;) ceasul nefiind pt ocazii speciale ci zi cu zi cum am mai spus...
De aceea m-am tot uitat pe la ceasurile fashion care sunt si pana in 100 eur insa as vrea o parere avizatat de la voi CE anume sa-mi cumpar pana in 1.000 lei si sa fie un pic mai ..fashion ;)
Depinde ce iti doresti, un ceas sau un accesoriu, ceasurile fashion fac parte din categoria accesorii.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
zoloft

Mesaj de zoloft »

pai cred ca m-am exprimat clar: un ceas de 1000 lei care desi poate fi un model fashion si il categorisesti ca fiind accesoriu, tot CEAS se cheama...

@mihailadrian : Merci pt ideea cu Seiko Monster..arata bine, dar vroiam un picutz mai metalic si mai plat
bonheur

Mesaj de bonheur »

Orient - au o gama variata de modele.

Nu stiu in ce sens vrei sa fie un ceas fashion, daca vrei pietre si brizbrizuri pe el, nu stiu ce o sa gasesti dar Orient fac ceasuri frumoase si bune.
mihailadrian

Mesaj de mihailadrian »

zoloft scrie:pai cred ca m-am exprimat clar: un ceas de 1000 lei care desi poate fi un model fashion si il categorisesti ca fiind accesoriu, tot CEAS se cheama...

@mihailadrian : Merci pt ideea cu Seiko Monster..arata bine, dar vroiam un picutz mai metalic si mai plat
Seiko Monster are bratara metalica, una dintre cele mai bune
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Este cam fashion-ist, asa cum vrei tu; este bine ca are un WR bun (100 m. ) si safir, insa eu as alege si cu ochii inchisi frumusetea asta care are un aspect mai clasic, are tot safir, insa, fata de functia 24 H. a celui pus de tine, are PR care pentru un automatic cred ca este o functie mai utila.
Imagine
Poza apartine unui alt coleg de forum, poti sa vorbesti cu el despre impresii. Cred ca multi ar spune ca ceasul Orient Senator este o alegere mai buna, dar totul tine de gust si perceptie.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
bonheur

Mesaj de bonheur »

Glashutte Original Senator este cea mai buna alegere...daca e vorba de Senator si automatic. :)
mihailadrian

Mesaj de mihailadrian »

bonheur scrie:Glashutte Original Senator este cea mai buna alegere...daca e vorba de Senator si automatic. :)
De acord cu tine dar omul vrea un ceas de 1000 lei nu de mii de euro. De ce nu un Vacheron care e si mai bun ?
Sa dam raspunsuri utile, cer scuze daca am suparat pe cineva.
seba

Mesaj de seba »

catalin.v scrie:Este cam fashion-ist, asa cum vrei tu; este bine ca are un WR bun (100 m. ) si safir, insa eu as alege si cu ochii inchisi frumusetea asta care are un aspect mai clasic, are tot safir, insa, fata de functia 24 H. a celui pus de tine, are PR care pentru un automatic cred ca este o functie mai utila.
Imagine
Poza apartine unui alt coleg de forum, poti sa vorbesti cu el despre impresii. Cred ca multi ar spune ca ceasul Orient Senator este o alegere mai buna, dar totul tine de gust si perceptie.

Orient Senator este cea mai buna alegere
zoloft

Mesaj de zoloft »

cca 23.000 lei ???
:))
Fratilor in banii astia imi iau Omega...

Eu vreau un ceas de zi cu zi, automatic, max 1000 lei, nu prea sport si nici prea elegant ca sa mearga si la sport dar si la casual...
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

zoloft scrie:cca 23.000 lei ??? :))
Fratilor in banii astia imi iau Omega...
Ce/ cine costa 23.000 lei? sau altfel spus despre ce vorbim?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Verzone

Mesaj de Verzone »

M-am gandit sa intervin daca tot se vorbeste de ceasul meu.
Ceasul este mai mult decat ok la gama de pret, fara sa mai zic ca, al meu are si o precizie de invidiat, -1sec/zi.
Dimensiunile lui sunt perfecte, poate era mai bine daca latimea bratarii nu era de 22 ci un pic mai mica, dar per ansamblu e un ceas echilibrat.
Un alt plus pentru sticla de safir si pentru functia PR care e foarte ok.
In concluzie, in aceasta gama de pret, as lua inca o data acest ceas fara sa ma gandesc. Oricum pretul lui de nou pe net, cred ca-ti depaseste un pic bugetul dar nu cred ca mult.
Spor la cautari.
zoloft

Mesaj de zoloft »

pai mai sus vad ca se discuta despre
http://www.chrono24.ro/glashuetteorigin ... 40-new.htm

Eu vreau un cesuletz mai accesibil ;)
Scrie răspuns