Omega Seamaster Aqua Terra GMT Chronograph

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
7777777

Re: Omega Seamaster Aqua Terra GMT Chronograph

Mesaj de 7777777 »

Am reusit dupa aproape un an sa cumpar ceasul. Am platit prin transfer bancar si a venit prin curier. A durat 4 zile de la data platii.

Arata la fel de bine ca cel pe care l-am probat in magazin in Bucuresti. Nici nu mi-as fi putut da seama ca este second hand daca nu ar fi avut cureaua din cauciuc. Trebuie sa comand alta din piele, originala. Aveti idee de unde sa o cumpar?

O alta problema este faptul ca atunci cand misc rotorul se aude un mic zgomot si cateodata pare ca se blocheaza (rotorul) pentru scurt timp. Probabil ca atinge geamul capacul. Unde ar trebui sa merg cu el? Are si cele trei carduri, deci si garantia.

P. S. Cum atasez imagine salvata in calculator?
7777777

Mesaj de 7777777 »

Merci.
Poze facute cu telefonul:

Imagine

Imagine
Verzone

Mesaj de Verzone »

Buna seara
Intai de toate doresc sa va felicit pentru achizitie, e un ceas minunat.
Cu service-ul cred ca trebuie vorbit aici http://www.cellini.ro/contact.php, iar despre curea se poate tot acolo sau sa cautati ceva neoriginal dar de buna calitate, de exemplu hirsch http://forums.watchuseek.com/f2/gs-hi-b ... 767-9.html
Va doresc o seara placuta.
7777777

Mesaj de 7777777 »

Dupa doua luni de asteptare, am primit ceasul din service. L-am dus la Galt si ei au trebuit sa-l trimeata la Omega. Nu au putut sa-mi spuna de la ce anume se auzea zgomotul acela, doar ca a fost reparat.
O bila neagra pentru vanzatorul ceasului "Watch for Friends" care mi-a trimis ceasul cu aceasta problema, cand putea sa-l repare mult mai facil decat am facut-o eu.
7777777

Mesaj de 7777777 »

Pentru schimbarea curelei am nevoie de vre-un dispozitiv sau sculă ajutatoare? Îmi aduce cineva o curea originala din piele (in sfârșit) ca să înlocuiesc cureaua din cauciuc pe care o am acum, si nu as vrea sa zgârii ceva.
Zar

Mesaj de Zar »

Scule dedicate precum cele din imagine.
Poti folosi si o lama de cutit sau alte instrumente similare, plus indemanare si atentie sa nu zgarii ...
Eventual apelezi la un ceasornicar. :wink:

Imagine
AR1070-56E
Scrie răspuns