Ai dreptate.Se pot da multe tepe pe internet.Eu l-am comandat ieri si astazi mi-a ajuns,totul ok.Sper sa nu am probleme cu el.
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Alegere ceas in stil militar(Citizen si Seiko)
Re: Alegere ceas in stil militar(Citizen si Seiko)
Salutare..din nou.
Dupa cum stiti si scrie si mai sus mi-am cumparat acum ceva timp un seiko 5.
Am revenit sa va spun ca este un ceas f slab ca performante (ramane in urma f mult iar acum cateva zile a incetat sa mai mearga) .. o investie f proasta! Va recomand sa mergeti spre alte modele daca aveti in vedere achizitionarea unui Seiko 5.
Am revenit sa va spun ca este un ceas f slab ca performante (ramane in urma f mult iar acum cateva zile a incetat sa mai mearga) .. o investie f proasta! Va recomand sa mergeti spre alte modele daca aveti in vedere achizitionarea unui Seiko 5.
-
new_marian
Pana la urma de unde ai luat ceasul?raduB scrie:Salutare..din nou.
Esti sigur ca este original?
Totusi un 7s nu cedeaza dupa 2 ani asa usor......poate poti pune cateva poze, sa ne lamurim.
In general, daca doresti un ceas pe care sa l supui socurilor si abuzurilor trebuie sa te orientezi spre un quart.
Numai bine,
Marian
Marian
Ceasul l-am achizitionat de pe http://www.bombastic.ro (am fost foarte multumit de serviciile oferite,transport la timp,totul ok)
Nu sunt un bun cunoscator al ceasurilor dar eu cred ca e original iar ceasornicarii la care l-am mai dus de-a lungul timpului nu mi-au spus contrariul.
Ceasul a fost purtat zi de zi in conditii normale fara socuri deosebite sau abuzuri.

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor..sunt facute cu telefonul.
Nu sunt un bun cunoscator al ceasurilor dar eu cred ca e original iar ceasornicarii la care l-am mai dus de-a lungul timpului nu mi-au spus contrariul.
Ceasul a fost purtat zi de zi in conditii normale fara socuri deosebite sau abuzuri.

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor..sunt facute cu telefonul.
-
alin-stefan
Clar ca nu este ceva in regula cu ceasul!
7 ani am abuzat efectiv de un astfel de mecanism si l-am vindut in perfecta stare de functionare.
Nu trebuie generalizat cu criticile!
7 ani am abuzat efectiv de un astfel de mecanism si l-am vindut in perfecta stare de functionare.
Nu trebuie generalizat cu criticile!
Sunt sigur ca e ceva nu este in regula cu el.
Nu vreau sa generalizez cu criticile; am revenit cu un reply dupa doi ani in speranta ca cineva care isi doreste acest model de ceas sa se reorienteze spre alt model sau sa foloseasca banii in complet alt scop.
Urmatorul meu ceas va fi ori un Casio G-shock (problema e ca sunt cam mari pentru incheietura mea) sau un ceas scump pe care stiu ca ma pot baza fara sa ramana in urma,sa se strice dupa 2 ani etc.
Nu vreau sa generalizez cu criticile; am revenit cu un reply dupa doi ani in speranta ca cineva care isi doreste acest model de ceas sa se reorienteze spre alt model sau sa foloseasca banii in complet alt scop.
Urmatorul meu ceas va fi ori un Casio G-shock (problema e ca sunt cam mari pentru incheietura mea) sau un ceas scump pe care stiu ca ma pot baza fara sa ramana in urma,sa se strice dupa 2 ani etc.
- effect4effect
Daca vrei ceva stil militar eu iti recomand asa ceva : Citizen BM8475-00X

"Oamenii te iarta daca faci crime.Dar nu te iarta daca esti fericit"
-Constantin Noica-
-
pitbacardi
Din pacate acest model a iesit din productie. Singurele modele disponibile au ramas BM8475-26E sau BM8475-00F(la 510ron tot pe bombastic.ro)