Ceas quartz 300 cu 50% discount
Re: Ceas quartz 300 cu 50% discount
Este corect ce spuneti, dar din pacate cam ala a fost bugetul, plus ca nu se omoara dupa bratara inox (din pacate), ceasul in sine e ok?
Multumesc!
Multumesc!
Time is Money, but Money Can't Buy Time
In buget intrau si celelalte doua prezentate. Incercati sa-l schimbati daca se poate.
..cat despre ceas e bunicel / submediocru, cu mecanism ieftin, banal, mai mult ca sigur si fara rubine. Daca nu il butoneaza si il poarta corespunzator o sa-l aiba ceva timp. Un ceas la acelasi nivel dar muuuult mai ieftin ar fi fost Q&Q. Economiseati jumatate din suma.
acum ce sa spun, daca un casio edifice e submediocu, ma-ndoiesc ca e la nivel de q&q, care ar fi mai sub-submediocru
, macar e un cronograph.
multumesc oricum pt sfaturi
multumesc oricum pt sfaturi
dar va rog 2-3 recomandari in cca 250-300 lei, dar de pe http://www.bb-shop.ro/, eventual sa-l pot schimba
multumesc frumos
multumesc frumos
- calin gabi
Este f. bun pret calitate !
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Ms Calin, daca sunt cateva variante mai bune dp site, va rog ceva recomandari
Multumesc frumos
Multumesc frumos
schimba-l cu oricare dintre cele doua pe care le-ai postat aici.kir0pt3r scrie:dar va rog 2-3 recomandari in cca 250-300 lei, dar de pe http://www.bb-shop.ro/, eventual sa-l pot schimba
multumesc frumos
Si faptul ca e Casio Edifice nu-l face mai grozav decat Q&Q cu acelasi tip/fel de mecanism. Eu nu am zis ca e prost ci nepretentios. Un mare dezavantaj, repet, il are acel tip de curea de cauciuc in felul sau de prindere. Pentru asta va trebui sa faci comanda la BB, sa astepti pana celebrezi de 2x ziua de nastere. In caz ca ti-l aduce sa nu te surprinda ca...o sa coste cat ceasul.
- andrei12345
Kir....lasa ceasul in pace, e foarte bun! Cureaua o sa tina cel putin 2-3 ani, si nici
nu sunt convins ca e decupata.....asteapta sa-l primesti si pune o poza, doua.
nu sunt convins ca e decupata.....asteapta sa-l primesti si pune o poza, doua.
Astazi trebuie sa-l primesc, o sa pun cateva poze, daca tine cureaua 2-3 ani e ok, e un ceas de consum, nu pt o persoana cu pretentii, ma repet, daca-l cumparam pt mine, ma orientam spre Citizen, Orient, Seiko, nu c-as fi fan Japan, dar nu-mi permit un Swiss, eu pesonal port de cca 3 ani un Orient TriStar Automatic, sunt f multumit de el, avand in vedere cate socuri si lovituri a luat, inca functioneaza si arata minunat, dar revenind la subiect, ceasul este pt un amic, sportiv, prefera sport, curea din materiale, nu inox (din pacate), are mana grosuta si nu prea da mare importanta unui ceas (sa-i cumpar automatic), as irosi bani inutil, dar totusi stiu c-ai plac cele mai "complicate" la ochi, de aceea n-am ramas pe acel Lorus la 150 lei.
Va multumesc pt suport
Va multumesc pt suport
Da..exact ce am spus. Cunosc stiulul si dezavantajele acestui tip de curea. Faptul ca nu-i pentru tine, nu-ti mai bate capul. Insa prietenul fiind sportiv, neplatind pentru el, mai mult ca sigur ca nu-l va menaja si cauciucul curelei se va deteriora ca aspect pana se va rupe. Si asta mai repede de 2 ani. Insa cand il vei vedea fara ceasul cumparat de tine si-ti va spune ca nu gaseste curea lasandu-l abandonat prin sertare, avand eventual altul la mana, in sinea ce vei gandi cand ai facut un efort sa-i faci un cadou?
Nu se gasesc curele de schimb la asemenea model?
se gasesc curele de silicon sau cauciuc insa trebuiesc decupate. mie, personal, ceasul mi se pare mai greu de citit, in cazul in care trebuie sa-l folosesti intr-o activitate sportiva. oricum, "calul de dar...". cu stima, eugen