Candino sau Seiko
Candino sau Seiko
Salut, vreau sa imi achizitionez unul din cele 2 modele si vreau sa stiu care ar fi alegerea potrivita.
Primul este Seiko.
Features:
Stainless Steel Case
Brushed Stainless Steel Bracelet
Black Dial
Luminous Hands and Markers
Day and Date Display
Black Bezel
Automatic Movement with 23 Jewels
Screwed Crown
Screwed Case Back
200m Water Resistant
Hardlex Crystal
Push button deployment clasp
Case Diameter : 43mm
Al 2 lea Candino.
CANDINO
Colectie Casual
Cod referinta C4389/4
Categorie Clasic
Tip barbatesc
Mecanism Ronda 7004N quartz Swiss Made
Rezistenta la apa 100 m
CARCASA
Forma rotunda
Material inox (otel inoxidabil)
Dimensiune 42 mm
Bratara/Curea otel inoxidabil
CADRAN
Culoare negru
Geam cristal safir
Indicatori index
FUNCTII
Functii ceas hms, ziua, data
Ce alegere sa fac? Ca si brand, functionalitate, calitate etc.
Multumesc anticipat!
Primul este Seiko.
Features:
Stainless Steel Case
Brushed Stainless Steel Bracelet
Black Dial
Luminous Hands and Markers
Day and Date Display
Black Bezel
Automatic Movement with 23 Jewels
Screwed Crown
Screwed Case Back
200m Water Resistant
Hardlex Crystal
Push button deployment clasp
Case Diameter : 43mm
Al 2 lea Candino.
CANDINO
Colectie Casual
Cod referinta C4389/4
Categorie Clasic
Tip barbatesc
Mecanism Ronda 7004N quartz Swiss Made
Rezistenta la apa 100 m
CARCASA
Forma rotunda
Material inox (otel inoxidabil)
Dimensiune 42 mm
Bratara/Curea otel inoxidabil
CADRAN
Culoare negru
Geam cristal safir
Indicatori index
FUNCTII
Functii ceas hms, ziua, data
Ce alegere sa fac? Ca si brand, functionalitate, calitate etc.
Multumesc anticipat!
-
new_marian
Re: Candino sau Seiko
Salut.
Eu as merge pe Seiko: robust, rezistenta la apa, automatic......etc.
Dar este parerea mea.
Eu as merge pe Seiko: robust, rezistenta la apa, automatic......etc.
Dar este parerea mea.
Numai bine,
Marian
Marian
-
dbonddental
Votez tot pentru Seiko.
Ce model de Seiko este?
Multumesc pentru pareri, mai astept si altele.
Modelul este Seiko automatic diver 200m SKZ 271K1
Ce ma incanta la Candino ca are safir, mai am 3 ceasuri 1 roamer cu safir, un citizen cu safir si un casio cu mineral iar cel mineral s-a cam zgariat, insa ma incanta si Seiko pt faptul ca e diver. In rest de asta am cerut parerea voastra ca eu nu ma pricep chiar in detaliu ( mecanism,companie etc.)
Modelul este Seiko automatic diver 200m SKZ 271K1
Ce ma incanta la Candino ca are safir, mai am 3 ceasuri 1 roamer cu safir, un citizen cu safir si un casio cu mineral iar cel mineral s-a cam zgariat, insa ma incanta si Seiko pt faptul ca e diver. In rest de asta am cerut parerea voastra ca eu nu ma pricep chiar in detaliu ( mecanism,companie etc.)
Stati linistit,geamul Hardlex de la Seiko este recunoscut pentru rezistenta.Frumos modelul ales...puteti sa va uitati si la Monster,care este un clasic al ceasurilor diver.
- Raul Bordas
Seiko e automat si Candino este quartz,deci sunt din categorii diferite. Seiko are 200m WR (wr nu inseamna ca este si diver), iar celalat 100m WR (nu as face nici dus cu un ceas pe care scrie mai putin de 200m). Personal,recomand ce a recomandat si colegul,respectiv Seiko, chiar unul din modelele Monster.
In alta ordine de idei,,este fooooarte important ce alegi ca si mecanism. Unii prefera quartz-uri,altii nu le-ar purta nici daca le-ar primi gratis,deci prima data recomand cu caldura sa incerci sa filtrezi un pic nevoile,la ce vrei sa-l porti, la ce activitati vrei sa-l supui in timp, precizie dorita, etc.
Sper ca ti-am fost de folos si sigur sunt si alti colegi care te pot ajuta mai bine ca mine.
In alta ordine de idei,,este fooooarte important ce alegi ca si mecanism. Unii prefera quartz-uri,altii nu le-ar purta nici daca le-ar primi gratis,deci prima data recomand cu caldura sa incerci sa filtrezi un pic nevoile,la ce vrei sa-l porti, la ce activitati vrei sa-l supui in timp, precizie dorita, etc.
Sper ca ti-am fost de folos si sigur sunt si alti colegi care te pot ajuta mai bine ca mine.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Multumesc pentru raspunsuri. Lucrez intr-un mediu bussines, deci o sa vreau sa il port si la o camasa ( ocazional), ca mecanism imi place sa "uit" de el sa spun asa, deci ma feresc de mecanice desi imi plac mult, dar un automatic as vrea. Mie imi era teama de calitatea hardexului
Ba da, ala e diverRaul Bordas scrie:Seiko e automat si Candino este quartz,deci sunt din categorii diferite. Seiko are 200m WR (wr nu inseamna ca este si diver)
http://forums.watchuseek.com/f74/divers ... 41808.html
In completare, nu mai pot modifica postul anterior.
La Seiko daca se mentioneaza 200m WR si are bezel care se roteste, e considerat diver, poti face scufundari cu el.
Eu as lua Seiko.
La Seiko daca se mentioneaza 200m WR si are bezel care se roteste, e considerat diver, poti face scufundari cu el.
Eu as lua Seiko.
-
valentin1234
Fara inscriptia Diver, acel Seiko e doar un ceas cu WR200!200m WR
Si eu sugerez Seiko
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Seiko !
Hardlex-ul este OK daca nu il folosesti pe post de scut.
Hardlex-ul este OK daca nu il folosesti pe post de scut.
Homo suus fortuna faber est.
Monster-ul este un clasic al ceasului diver la noi. Pe afara sint seriile SKX 007, SKX 009 etc.
Ca sa fiu cinstit ( si daca pretul este acceptabil ) eu as lua un Sumo de la Seiko.
Toate cele bune
Nicu
seba scrie:Stati linistit,geamul Hardlex de la Seiko este recunoscut pentru rezistenta.Frumos modelul ales...puteti sa va uitati si la Monster,care este un clasic al ceasurilor diver.
Ca sa fiu cinstit ( si daca pretul este acceptabil ) eu as lua un Sumo de la Seiko.
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Sumo aici :
http://www.seiyajapan.com/collections/d ... /s-sbdc003
Si cite ceva despre SKX 007 :
http://forums.watchuseek.com/f67/compre ... 85288.html
Toate cele bune
Nicu
http://www.seiyajapan.com/collections/d ... /s-sbdc003
Si cite ceva despre SKX 007 :
http://forums.watchuseek.com/f67/compre ... 85288.html
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
Mulțumesc, am achiziționat un monster si un hydroconquest