Swiss Military Ranger vs J Springs Sports Automatic

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
laeucigasul

Swiss Military Ranger vs J Springs Sports Automatic

Mesaj de laeucigasul »

As dori un mic ajutor pentru achizitionarea unui ceas, buget 400 lei, rezistent, m-am orientat catre acestea (http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-prom ... 820-1.html
http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-prom ... 149-1.html) dar despre J Springs nu gasesc prea multe informatii. M-ar incanta un ceas automatic dar imi fac griji de 2 lucruri, daca pretul este mic ma gandesc sa nu aiba de suferit calitatea mecanizmelor si daca vanzatorul este de incredere (B&B) deoarece am citit despre mai mult intamplari cu garantia la aceasta firma (am citit in conditiile de garantie ca expunerea ceasului in apropierea magnetilor sau a diverselor aparate care genereaza campurile electrostatice sau electromagnetice, cum ar fi boxele audio, telefoanele mobile, computerele, televizoarele, frigiderele, etc sau in afara intervalului de temperatura (de regula 5°C ÷ 35°C)) Am impresia ca aceste ceasuri nu trebuie purtate. Daca afara sunt 37 de grade, corpul uman are 36,1-37,2 grade este imposibil sa-l ferim de temperatura ridicata. Aceasta este alta discutie.
seba

Re: Swiss Military Ranger vs J Springs Sports Automatic

Mesaj de seba »

J Springs foloseste mecanisme mecanice Seiko,asa ca puteti sta linistit in privinta calitatii.B&B sunt distribuitori autorizati in Rominia a mai multor marci si sunt de incredere.
laeucigasul

Mesaj de laeucigasul »

Am vazut "Copyright © SEIKO NEXTAGE CO.,LTD. 2015 . All Rights Reserved." deci un "+" pentru J Springs
laeucigasul

Mesaj de laeucigasul »

Dintre cele doua am cumparat Orient FUNE3005D0
Imagine
Scrie răspuns