Bună seara,
Am comandat printr-un prieten un ceas Marathon Officer's, de la dealerul lor pentru România. Extrem de ciudat, prietenul meu a primit un telefon prin care i s-a spus că ceasul vine din China, primind și un email prin care i s-a cerut să completeze o declarație vamală. Pe site-ul celor de la Marathon se spune că ceasul este prevăzut cu mecanism ETA 2801. De ce să aducă ceasul din China? Am văzut că ceasurile Timex au mecanisme Seagull, făcute în China, dar nu cele Marathon. Mă puteți lămuri, vă vog, spunându-mi dacă v-ați mai confruntat cu o astfel de situație? Mă gândesc chiar să anulez comanda. Mulțumesc!
marathon officer's
marathon officer's
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!
Re: marathon officer's
Am primit în sfârșit ceasul. Nu a venit din China ci din Elveția, operatorul vamal nu putea să îți închipuie că Elveția nu este în UE și nici în SEE, de aceea tot spunea că nefiind un colet din UE/SEE și nici din USA, trebuie să fie din China...
Este micuț dar frumos, foarte bine proporționat, stă foarte bine la mână pentru că am încheietura slabă și are un aspect robust. Din păcate sunt unele mici lucruri care mă nemulțumesc:
- pe cadran, sub numele ceasului, scrie US GOVERNMENT; când am cumpărat ceasul, am specificat că nu vreau să aibă această inscripție.
- are cureaua foarte subțire, de 16 mm;
- tubulețele de tritiu mi se par oribile și în realitate, nu numai în poze.
Dar una peste alta, îmi place foarte mult ceasul, consider că am făcut o alegere foarte bună și le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat să îl iau.
https://imgur.com/a/vIUaAee
Este micuț dar frumos, foarte bine proporționat, stă foarte bine la mână pentru că am încheietura slabă și are un aspect robust. Din păcate sunt unele mici lucruri care mă nemulțumesc:
- pe cadran, sub numele ceasului, scrie US GOVERNMENT; când am cumpărat ceasul, am specificat că nu vreau să aibă această inscripție.
- are cureaua foarte subțire, de 16 mm;
- tubulețele de tritiu mi se par oribile și în realitate, nu numai în poze.
Dar una peste alta, îmi place foarte mult ceasul, consider că am făcut o alegere foarte bună și le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat să îl iau.
https://imgur.com/a/vIUaAee
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!