Dumnezeu să îl ierte!
Acest anunț a fost pus de către David Platts, pe site-ul Timefactors:
”Eddie Platts 1949 - 2026
by David Platts May 31, 2026
It is with great sadness that we have to announce the passing of Eddie.
After facing several health challenges in recent times, Eddie passed away peacefully in the early hours of this morning.
Eddie was a kind and deeply respected Uncle, Brother, friend and a pioneer in the watch world.
He was one of the first people to launch what later was to be known as microbrand watches plus he inspired and helped many others within the community. He touched many lives through his generosity, wisdom, and dedication, and he will be greatly missed.
We would also like to reassure customers and friends of Time Factors that plans are in place for the company’s future. However, the business will be closed for the time being as we take time to mourn Eddie’s passing and attend to matters that now need to be sorted.
RIP Eddie 1949-2026
Dave”
Eu cred că Eddie Platts a făcut un lucru extraordinar prin ceea ce a construit în 30 de ani, aproape o viață de om, reușind să conceapă și să creeze ceasuri de o calitate foarte bună, cu ajutorul unor orologieri de top, obținând mecanisme foarte bune, care erau foarte greu sau aproape imposibil de găsit pe piață și atingând unul din cele mai bune raporturi calitate/preț din această lume a fabricanților de ceasuri și înfruntând cu succes o concurență acerbă cu giganții orologeriei, fără a face nicio concesie la calitate!
De aceea am o afinitate față de Timefactors și îl apreciez foarte mult pe Eddie pentru munca, pasiunea, creativitatea și sufletul pe care le-a pus în fiecare dintre piesele cărora le-a dat viață.
Am 3 Precista - PRS-9, PRS-18A și PRS-82, și 2 Smiths - PRS-29A și PRS-59, care mi-au cucerit inima.
Toate cinci pentru mine arată o concepție aproape de perfecțiune și sunt incredibil de frumoase, au stil, clasă, finețe și eleganță, care îmi încântă ochiul și sufletul.
Plus că funcționează incredibil de bine, aproape la secundă, spun asta pentru că două dintre ele au peste 20 de ani, iar celelalte cel puțin 10. Și au fost purtate.
Regret doar că nu am cunoscut compania Timefactors acum 20 de ani, aș fi avut aceste ceasuri când erau noi și ar fi făcut parte din viața mea de mai mult timp și regret și faptul că nu am cumpărat aceste ceasuri direct de la Timefactors.
Eddie, Marele Ceasornicar să te aibă în paza Lui!
Eddie Platts patronul de la Timefactors a decedat
Eddie Platts patronul de la Timefactors a decedat
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!