Sfat achizitionare ceas 4-500 lei

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
cocutza92

Sfat achizitionare ceas 4-500 lei

Mesaj de cocutza92 »

Salut!
Sunt nou p-aici si as dori un sfat. Dispun de un buget de aproximativ 400+ lei si intentionez sa-mi cumpar un ceas. Sincer, nu am preferinte exacte. Vreau un ceas, daca se poate, sa ma tina destul de mult. Adica este primul ceas "mai serios" pe care mi-l cumpar si prefer sa ma tina ceva vreme (na, amintiri).
Criterii? Cred ca inclin atat spre quartz cat si spre mecanice (poate un usor avantaj la mecanice, 51-49% :D), vreau sa aiba bratara de piele (bine, pana la urma si de metal, se poate schimba), cadranul sa fie negru sau alb iar diametrul carcasei maxim 44mm. A, si nu vreau Casio, atat.
Ce mi-ati recomanda?

Multumesc anticipat! :)
User
Membru Special

Re: Sfat achizitionare ceas 4-500 lei

Mesaj de User »

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Sugerez : Orient, Seiko, Citizen. :wink:
AR1070-56E
rochester21

Mesaj de rochester21 »

daca ai fi avut un buget cu 50% mai mare, as fi recomandat un citizen. daca esti limitat la 500 de ron, eu as recomanda(desi prevad ca o sa apara rapid nemultumiti) un swatch irony din otel(nu aluminiu) sau un seiko. singurul lucru care ma deranjeaza la seiko e ca la cele mai multe din ceasurile lor quart folosesc infamul 7t62, un mecanism fara rubine, deci de o calitate mai proasta. swatch-urile au 4 rubine. iti poti lua un seiko 5 automatic, care are 23 de rubine si sunt destul de populare...partea negativa e ca trebuie sa ai grija sa nu se opreasca, daca nu-l porti mai mult de 2 zile, iar precizia nu e la fel de mare ca la un quartz. carcasele de la seiko sunt de buna calitate, in orice caz peste swatch.
am vazut pe ebay un model frumos de citizen, care se da cam pe la vreo 50-60 de euro. daca nu te deranjeaza faptul ca nu sunt rezistente la apa, cred ca unul de-ala mi-as lua.
http://cgi.ebay.de/Citizen-Herrenuhr-AG ... 335935cb2a
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

Zar scrie:Sugerez : Orient, Seiko, Citizen. :wink:
+1 :)
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
nasti

Mesaj de nasti »

O sugestie si o varianta foarte buna este chiar pe forum la link-ul acesta:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =6&t=10255
cocutza92

Mesaj de cocutza92 »

Va multumesc pentru raspunsuri.

Initial si eu m-am gandit la Seiko 5 dar stiu ca nu sta foarte bine cu precizia iar eu nu-l iau sa-l port zilnic.
Swatch Irony imi plac, chiar varul meu are unul, dar n-am gasit model in limita bugetului meu.
Cat despre Orientul la 580 lei, e ok. Dar e 580 :D

Daca ma voi hatari, promit sa pun poze.
O zi buna.
Scrie răspuns