Achizitie ceas

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
LaKerS

Achizitie ceas

Mesaj de LaKerS »

Dupa ce m-am documentat asupra ceasurilor cat sa nu fac o alegere gresita as vrea sa va cer si opnia voastra , daca nu e prea mult din partea voastra. Target-ul finantelor il am undeva la 1200 de lei. Am ales 2 ceasuri care mi-au placut, si din punct de vedere al specificatiilor as vrea sa va intreb care este mai bun.De asemenea daca aveti si alte optiuni pt mine v-as fi recunoscator.Va multumesc anticipat
Prima optiune este acest Orient Sporty automatic Imagine
Specificatii
Mechanical Movement : ORIENT caliber 46U40 Made in Japan
Self-winding movement
21 jewels
21600/hour vibrations
Power reserve indicator, Date hand
Stainless steel case
One-way rotating bezel
Crystal glass
Screw see-through caseback, Screwed-down crown
Stainless steel bracelet or genuine leather strap
Water resistant to 100m
Diameter 44.50mm
Thickness 13.70mm

Iar cea de-a doua optiune este acest Vostok Europe Imagine
Specificatii:
Mecanism AUTOMATIC 2432
• 32 rubine
• Secundar central
• Indicator 24 ore bicolor
• Autonomie 31 ore
• Antisoc
• Rezistenta la apa 10 ATM
• Data calendar in dreptul orei 6.00
• Superluminova
• Carcasa din otel inoxidabil placata cu PVD negru
• Carcasa 41 mm
• Capac spate geam ce permite vizualizarea mecanismului
• Gravat numarul de serie pe spate
• Bratara din otel inoxidabil placat cu PVD negru
• Latime curea 20 mm
• Garantie 2 ani din care un an garantie internationala
bograd

Re: Achizitie ceas

Mesaj de bograd »

Intre cele doua cred ca Orientul ar fi mai indicat, dar nu la 1200 ron :)
La orient ai dezavantajul curelei cu capetele de prindere in carcasa atipice. Deci cand cureaua se va uza, sa daca pur si simplu vrei sa o schimbi vei gasi foarte greu una potrivita.
LaKerS

Mesaj de LaKerS »

Bograd, Orientul l-am gasit la pretul de 950 de lei in Craiova, aici fiind domiciliul meu.
ate14

Mesaj de ate14 »

Orientul e foarte bun, eu il am de 1 an si merge perfect, a vazut si frig, caldura, apa, praf, nisip etc. Dar, il gasesti foarte usor la aprox 200 USD, asta e pretul lui, nu are rost sa platesti mai mult! Eu il am cu bratara si te sfatuiesc sa il iei la fel, dupa care daca chiar vrei iti poti comanda cureaua.

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=7650
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
nasti

Mesaj de nasti »

Iata o posibilitate de achizitie Orient nou, cu bratara metalica
http://www.bombastic.ro/product_info.ph ... ts_id/2255
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Am tinut in mina un astfel de Orient cu pr acum 1 saptamina. Era cu bratara de metal, la care zalele nu sunt din tabla ambutisata, ci sunt din metal brut. Nici ceasul nu este mic, asa ca per total este un ceas foarte greu. Si eu l-as alege tot cu curea de piele. Posesorul il luase cu 450 ron, o ocazie care nu a ratat-o!
SATELLITE WAVE
ate14

Mesaj de ate14 »

E greu e adevarat, dar totusi nu cred ca-ti cade mana de la 190 de grame! Eu i-am pus si o curea de cauciuc si nu simt ca ar fi mult mai usor.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
LaKerS

Mesaj de LaKerS »

Wow, deja preturile care mi le spuneti mi se par rupte din SF. Nu pot sa cred ca acesti distribuitori urca cu acest adaos comercial intr-un mod aberant. Pana la urma nu e vina lor ca il cer, sunt cei care il dau...
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

in bugetul tau de 1200 RON poti achizitiona si modelul de Orient cu dual time, power reserve, data analogica, cristal safir fata-spate care mi se pare mult mai complet si mai corect din punct de vedere al pretului in comparatie cu primul model prezentat de tine. modelul de care zic eu este 1200 RON la B&B si 965 RON la Ora Lux Iulius Mall Iasi. parerea mea este ca merita banii pt ce ofera. succes la cumparaturi!

Imagine
LaKerS

Mesaj de LaKerS »

O alternativa tentanta mi-ati oferit, plus ca se incadreaza si in buget. Sunt curios daca am sa gasesc acest model in Craiova.Va multumesc si astept opinii :)
controller

Mesaj de controller »

inca un vot pt cel propus de cri.2002...motive : safirul si prinderea clasica la curea :wink:

am avut un Orient cu prindere atipica la bratara si decat sa ma chinui cu adaptarea unei curele de piele am preferat sa ma despart de el.
If time is money, I'll spend my money on time.
nasti

Mesaj de nasti »

Iata o ocazie convenabila de achizitie
http://ceasuridemana.ro/orient-planet-o ... 41498.html
morpheus80

Mesaj de morpheus80 »

cri.2002 scrie:in bugetul tau de 1200 RON poti achizitiona si modelul de Orient cu dual time, power reserve, data analogica, cristal safir fata-spate care mi se pare mult mai complet si mai corect din punct de vedere al pretului in comparatie cu primul model prezentat de tine. modelul de care zic eu este 1200 RON la B&B si 965 RON la Ora Lux Iulius Mall Iasi. parerea mea este ca merita banii pt ce ofera. succes la cumparaturi!

Imagine
foarte interesant pretul la cei de la Ora LUX. e de incredere firma? sunt distribuitori autorizati? nu de alta ,dar am drum la Iasi in week-end.... :D
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

da, sunt seriosi cei de la Ora Lux, am cumparat eu un Orient de la ei pe care l-am vandut aici pe forum si totul a fost ok. au preturi de importator, de asta sunt mai mici si mult mai convenabile. in Iulius la et. 2 gasiti magazinul Ora Lux. achizitionati cu incredere! spor la cumparaturi va urez! numai bine!
mnm

Mesaj de mnm »

Sa nu mor prost in tara mea ...."Iulius Mall "in Moldova = "Popoviciu Mall" din Baneasa in Bucuresti ? Ca vad reclama intr-o veselie .....
Dar dansul este din Craiova !
Homo suus fortuna faber est.
Scrie răspuns