Ceas automatic la 1500 ron

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
Alexandrion

Re: Ceas automatic la 1500 ron

Mesaj de Alexandrion »

Daca esti dispus sa dai aproape 2.000 ron pe un ceas, eu zic ca merita sa mergi pana in Bucuresti. Pana la urma pe autostrada ajungi imediat, iar costurile le amortizezi din negociere. Mergi in week-end, ar fi pacat sa ramai cu gandul la alt ceas si sa faci un compromis.

Eu am fost si in Iasi si in Bacau pt un ceas de 1.000 ron. Este adevarat ca am mai rezolvat si alte treburi dar am gasit ce mi-am dorit.

Cu stima,
Razvee

Mesaj de Razvee »

Poti sa confirm ca la Unirea din Bucuresti exista acel Candino Tradition cu PR - este si varianta cu bratara metalica, si cu curea de piele.

In privinta reducerilor - ele se aplica mai cu seama unor ceasuri care stau ceva mai mult pe stoc. Certina DS1 sau Tissot sau altele se vand oricum foarte bine, nu stau in raft, de aceea reducerile la care te poti astepta pentru acestea sunt mici sau inexistente. Pe de alta parte, branduri care ofera ceva mai mult decat Tissot sau Certina in ceea ce priveste finisarile - ma refer la Hamilton, Louis Erard, Frederique Constant, Mido, sunt mai putin vandute si te poti astepta sa ai surpriza unor reduceri consistente - astfel incat poti cumpara ceasuri ale acestor branduri la un pret egal sau chiar mai mic decat al unui DS1, Le Locle etc.

Informativ - Sambata asta la Unirea din Bucuresti, dupa ora 20, este noaptea reducerilor. Absolut orice ceas ai alege, ai reducere de 15%. Si merge incercat chiar mai mult de atat zic eu...
kobayashy

Mesaj de kobayashy »

O sa incerc sa ajung in curand si prin Bucresti, Am vazut ca pe site-ul bb-ului au pus o lista cand fac promotii de seara de prin mall-urile de prin tara.
Avand in vedere ca tu ai vazut un PR la unirea de la Candino inseamana ca am primit informatii eronate de la tipa aia :( . Oirucm am trimis si mail catre ei sa-mi confirme sau sa-mi infirme stocul si ...pauza...e criza.. brand managerul lor nu vrea sa vanda :D
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Lasa mailurile, da telefon. Eu nici acum nu am primit raspuns la mailurile de la ei dar la telefon sunt mai rapizi.
kobayashy

Mesaj de kobayashy »

http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Loui ... -caut.html pret psiholigic la el 1999..... ce parere aveti?
Zar

Mesaj de Zar »

Dragut, faptul ca are data la ora 6 ii da o nota de eleganta in plus - parerea mea. :)
AR1070-56E
Notka

Mesaj de Notka »

Ma chinui si eu sa aleg ceva mai clasic, automatic pana in 1500 Ron (+/- 300Ron). Acum stau si ma tot gandesc la variantele:
1. Certina DS1;
2. Certina DS Podium;
3. Hamilton American Classic Jazzmaster Viewmatic;
4. Longines Master Collection;
5. Mido Baroncelli Chronograph;
6. Mido Baroncelli Jubilee Chronometer;
7. Mido Dorada Big Gent;
8. Orient 60 Anniversary;
9. Seiko Spirit;
10. Tissot Le Locle Automatic.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Multe dintre ceasurile recomandate nu prea respecta criteriile enuntate initial. Mido Dorada nu cred sa fie automatic, numai quartz, pozitiile 4, 5, 6 depasesc cu mult bugetul (costa in jur de 1000 de euro sau chiar mai mult). Eu as merge pe Hamilton Jazzmaster, urmat de Certina DS1. Poti lua in calcul si alte ceasuri care pot intra in acest buget - Stowa, Epos, Candino, depinde de gust.
Notka

Mesaj de Notka »

Razvee scrie:Multe dintre ceasurile recomandate nu prea respecta criteriile enuntate initial. Mido Dorada nu cred sa fie automatic, numai quartz, pozitiile 4, 5, 6 depasesc cu mult bugetul (costa in jur de 1000 de euro sau chiar mai mult). Eu as merge pe Hamilton Jazzmaster, urmat de Certina DS1. Poti lua in calcul si alte ceasuri care pot intra in acest buget - Stowa, Epos, Candino, depinde de gust.
Multumesc pentru observatii.
stofarius

Mesaj de stofarius »

Unde vedeti preturile ceasurilor pe site-ul bb?

Imi place acest ceas: http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 509-1.html dar nu ii vad pretul....
Clipper

Mesaj de Clipper »

Nu le vezi pe site, le afli in magazin.

Ca referinta, acel Longines la Cellini e 46060ron http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/l ... 8-78-5.php (la peste 10k eur cred ca e peste pretul de lista pe Europa :D )
kobayashy

Mesaj de kobayashy »

Am vazut ca la bebe a venit si brandul Roamer. Am mai citit pe site cate ceva despre ei. Sunt ok din punct de vedere al faptului ca sunt independeti si (mi se pare) ca au un mecanism patentat. Mi-au cazut ochii pe acesta http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 927-1.html e la 1750 si daca prind un happy hour il pot la undeva la 1480. Credeti ca ar merita?
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Razvee

Mesaj de Razvee »

In jur de 2300 de lei, probabil negociabil spre 2000.
saphire

Mesaj de saphire »

wolf.blue scrie:Oare cat ar costa ceasul acesta? http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 525-1.html
Iti spun eu este 3400 ron la Khulto unirii!
Imagine
Scrie răspuns