Multumesc !
Ceasuri de pe watchshop.com
- andreylungu
Ceasuri de pe watchshop.com
Va salut ! Am si eu nevoie de un sfat daca se poate... A mai cumparat cineva de pe siteul watchschop.com ? Vreau sa imi cumpar 2 ceasuri si am uramt toti pasii, dar nu stiu daca sa le platesc... Intrebarea mea e daca am selectat la transport UPS standard EU, unde imi vin ceasurile ? La posta acasa si in cat timp si pot avea certitudinea ca ajung ? Ei zic ca dureaza 2-3 zile
Multumesc !
Multumesc !
-
best_x_treme
Re: Ceasuri de pe watchshop.com
Salut. Site-ul e ok, cred ca sunt multi care au mai comandat de acolo. Cu UPS iti vine pachetul direct acasa, nu la posta. In Bucuresti cu UPS Romania, iar in tara prin Fan Curier. Rog si pe altii sa confirme.
- andreylungu
Ms, am comandat deja, acum astept sa vina... Eu nu sunt din Buc... Sper sa anjunga 
Pai bun, si aia 5 lire pe care-i platesti cand cumperi ceasul iti acopera si transportul prin UPS sau Fan??
- andreylungu
Pai ei asa au zis... Si eu ma mir ptr ca mi se pare prea putin, nu sunt nici macar 5 lire, sunt 4 
-
best_x_treme
UPS Romania livreaza in tara prin Fan Curier. Referitor la costul mic pentru transport, probabil ca au negociate tarife speciale, posibil si sa fie ceva deja inclus in pretul ceasului
.
- Tissot swiss 01
Eu am cumparat de pe Watchshop si sunt foarte profi, livrarea dureaza cca 7 zile si transportul costa intradevar doar 5 Lire.
bafta la cumparaturi ...
bafta la cumparaturi ...
Buna ziua,
Am vrut sa imi comand si eu un ceas de pe watchshop.com si am vazut ca nu livreaza decat anumite marci in Romania. Aveti idee daca au livrat vreodata Tissot in Romania? nici Swatch nu livreaza.. Puteti va rog sa imi mai spuneti niste magazine online safe de prin UK va rog.
Va multumesc mult
Am vrut sa imi comand si eu un ceas de pe watchshop.com si am vazut ca nu livreaza decat anumite marci in Romania. Aveti idee daca au livrat vreodata Tissot in Romania? nici Swatch nu livreaza.. Puteti va rog sa imi mai spuneti niste magazine online safe de prin UK va rog.
Va multumesc mult
- Tissot swiss 01
Acesta este cumparat de acolo si a fost livrat in Romania prin Royal Mail cu doar 5 Lire 
Daca te intereseaza este de vanzare
- andreylungu
Si mie mi-au ajuns ceasurile de pe watchshop.com... A durat peste o saptamana, insa s-a meritat asteptarea.
Acestea sunt ceasurile:

Casio este ptr alergat, iar ceasul Accurist este unul dintre cele mai frumoase ceasuri dupa gustul meu
) Nu l-as da pe nimic 
Comandati linistiti ca oamenii sunt super seriosi, ambaleaza produsele exemplar si transportul consta 4 lire, adica mai putin decat cu FanCurier de la Bucuresti la Ploiesti
)
Acestea sunt ceasurile:

Casio este ptr alergat, iar ceasul Accurist este unul dintre cele mai frumoase ceasuri dupa gustul meu
Comandati linistiti ca oamenii sunt super seriosi, ambaleaza produsele exemplar si transportul consta 4 lire, adica mai putin decat cu FanCurier de la Bucuresti la Ploiesti
Watchshop nu mai livreaza Tissot in Romania de cand ti l-ai cumparat tu...Tissot swiss 01 scrie:Acesta este cumparat de acolo si a fost livrat in Romania prin Royal Mail cu doar 5 Lire
Multumesc.
-
paulandrei
a avut cineva probleme tehnice sau de oricare alt gen cu ceasurile achizitionate de pe site-ul watchshop.com? pt ca am gasit un site cu reviews in care erau 48 de post-uri numai cu plangeri in legatura cu site-ul, insa am gasit si un site in care erau postate numai pareri bune despre watchshop.com. mersi de ajutor.