Orient 60th anniversary

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
HuNterukh

Re: Orient 60th anniversary

Mesaj de HuNterukh »

Salutare. Am cumpărat și eu un ceas prin acest serviciu, Shipito.com și sunt foarte mulțumit. Nu postez pentru a face reclama la vreo firmă, ci pentru a ajuta și alți oameni deoarece și pe mine m-a ajutat foarte mult acest topic.

Totul a decurs în felul următor: Mi-am creat un cont pe Shipito.com, astfel primind vreo 2-3 adrese americane, una prin Canada, Torrace și altele nu mai știu sigur pe unde. Am cumpărat ceasul dorit de pe Ashford.com, un site american destul de mare care se ocupă cu ceasuri, l-am plătit cu cardul online și l-am trimis la adresa Shipito, transportul până acolo a fost gratuit și a durat aproximativ 2-3 zile lucrătoare, 4-5 calendaristice. De acolo l-am trimis prin Shipito Airmail Economy în România.

Costul ceasului a fost de 78$, iar Shipito mi-a luat 8$ pentru transport și am mai adăugat eu niște opțiuni extra care m-au dus pe la 11-12$ în total. Plata Shipito se face tot cu cardul online.

Ceasul a fost trimis pe 27 noiembrie 2015 către România. Am primit avizul pe 30 decembrie 2015 la căsuța poștală de acasă, iar ceasul l-am ridicat astăzi, 4 ianuarie 2016. Practic aproximativ 20-24 zile lucrătoare și vreo 37 calendaristice.

Coletul a ajuns la poșta din cartier și am ridicat coletul de la poștă fără nicio taxă suplimentară.

Cost total: 78$ + 12$ = 90$.

Voi atașa și niște poze:

http://imgur.com/a/s8kfa

Este linkul către un album imgur.

Mulțumesc celor de mai sus pentru ajutorul acordat și sper ca postul meu să fie de folos și alora.
HuNterukh

Re: Orient 60th anniversary

Mesaj de HuNterukh »

Încă ceva, că vad că nu mai pot modifica mesajul anterior: la „Costum details” pe Shipito am pus 49$ și am bifat Gift, la fel ca și domnul de mai sus.
Scrie răspuns