Ceasuri interesante de vanzare pe net

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
grig

Ceasuri interesante devanzare pe net

Mesaj de grig »

Asa e, ai dreptate.
:D
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Achraf
Moderator

Re: Ceasuri interesante devanzare pe net

Mesaj de Achraf »

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
watching

Mesaj de watching »

http://bbcollection.ro/Ceasuri-Orient_A ... 360-8.html
Acest ceas este disponibil pe undeva in magazinele BB? Degeaba au acea rubrica de contact, nu raspunde nimeni la mesaje.
Zar

Mesaj de Zar »

Orient-ul aniversar sigur nu mai este disponibil in reteaua BB.
De studiat - http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 19&t=13573 :arrow:
AR1070-56E
hello2

Mesaj de hello2 »

Ce parere aveti de ceasul acesta: http://www.amazon.com/Invicta-6977-Coll ... 8524011_59
Si de firma Invicta in general.
Isi merita banii ( $127.81 )? Pretul sugerat de firma asta la toate ceasurile mi se pare extraordinar de exagerat,
Cypher

Mesaj de Cypher »

Pretul MSRP este asa deoarece Invicta sunt niste hoti. Eu mi-as cumpara niciodata.
Merita cat esti dispus sa dai,120 nu este o avere dar totusi de la Invicta poti gasi ceasuri mai frumoase decat asta.
Vezi ca esti amazon.com,platesti si taxe in afara de shipping.
hello2

Mesaj de hello2 »

Cypher scrie:Pretul MSRP este asa deoarece Invicta sunt niste hoti. Eu mi-as cumpara niciodata.
Merita cat esti dispus sa dai,120 nu este o avere dar totusi de la Invicta poti gasi ceasuri mai frumoase decat asta.
Faza e ca mi-l aduce cineva si nu platesc alte taxe. ceasuri mai frumoase de atat nu am gasit, care sa aiba si diametru mare (sub 46 nu vreau). Calitativ presupun ca sunt ca orice ceasuri quartz, nimic deosebit.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

@vreauunceas,cred ca ar trebui sa te abtii din acest moment.Aici nu discutam despre ce este cineva in viata particulara,toti stim ce profesie are Achraf,dar ptr.cei mai multi dintre noi important este sprijinul si prietenia aratate de Adi in toti anii de cand "frunzarim" paginile forumului.
Ti-ai ales un id care spune ceva despre un ceas,ramai la varianta asta,altfel e posibil sa se creada ca doresti sa-ti schimbi id-ul in "vreauoinjuratura" si s-ar putea chiar sa primesti mai multe.
Nu in ultimul rand tin sa-ti amintesc ca Achraf este moderator,deci trebuie putin respect fata de ceea ce face ptr.forum,cer putin respect de la tine,eu avand chiar foarte mult ptr.moderatorul si omul din spatele acestuia.
Deci,te rog sa pastrezi o decenta in exprimare si sa renunti la atacuri la persoana!
Mihai P.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Citesc..ma minunez....dar si retin unele propuneri.
Asa ca intreb...se ofera cineva sa separe posturile tehnice,stricte,din tot Forumul,intr-un topic separat?
Daca da,eu am sa-i acord tot sprijinul......

Exista deja acest subforum.Prezentari companii si/sau ceasuri de referinta.Acolo se poate muta totul.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Mihai - multumesc de cuvintele frumoase.
Sunt moderator doar in sectiunea "ceasuri de buzunar" - si asta datorita rugamintilor si insistentelor lui buf0n, eu neavand multe cunostinte despre aceste aceste ceasuri (asa cum au galaxy, buf0n si Alex Clej, adevaratii moderatori din acea sectiune).
Nu-l cunosc si nu l-am jignit in vreun fel pe utilizatorul vreauunceas, dar felul in care domnia sa mi se adreseaza mi se pare jignitor si-mi aduce aminte de un alt personaj. Sa existe deja un sindrom ML?

(oricum domnul care vrea un ceas n-a priceput ce-am vrut eu sa transmit cu Wittgenstein ... vom vedea pina la urma asta la sfarsitul demonstratiei!)

Din punctul meu de vedere ... ramane cum am stabilit ... pina se coc strugurii o sa mai dau si eu pe forum, din cand in cand, un banal "Buna ziua!"

(desigur ca le voi raspunde prin PM colegilor de forum cu bun simt!)

PS. Astept si eu sa vad ce masuri va lua moderatorul acestei sectiuni!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Cypher

Mesaj de Cypher »

hello2 scrie:
Cypher scrie:Pretul MSRP este asa deoarece Invicta sunt niste hoti. Eu mi-as cumpara niciodata.
Faza e ca mi-l aduce cineva si nu platesc alte taxe. ceasuri mai frumoase de atat nu am gasit, care sa aiba si diametru mare (sub 46 nu vreau). Calitativ presupun ca sunt ca orice ceasuri quartz, nimic deosebit.
A atunci zi ca tu cauti solnite :D Poti gasi destule Fossil-uri si altele Fashion cu garantie in Romania etc. La 120 mai puteai gasi cateva divere de la ei care erau mai estetice si nu aratau ..dubios.
In privinta calitatii,am auzit si povesti horror dar si povesti fericite,depinde de noroc si model probabil.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Aveti nevoie de un clarvazator sau ghicitor ca sa va raspunda la intrebare. Nu putem evalua un mecanism care nu e surprins in poze.
adl

Mesaj de adl »

nu vreau sa cumpar ceasul, ideea este ca mi se pare ca seamana cu acesta:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 32&t=20898 ,
dar poate ma insel.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Acel gen de ceasuri erau foarte raspindite in anii 80 .Sint falsuri ale epocii (secolului trecut ).
Insa nu este exclus ca cel de pe eBay sa fie original . Fara mecanism este greu de presupus.Desi are o serie pe capacul din spate , serie dupa care se poate identifica genul de carcasa. Mecanismul cred ca era din gama 620 . Dupa dimensiuni , forma si lipsa secundarului .
Un ceas similar celui postat pe forum (cel fals ) am si eu . Insa cel de pe eBay este putin altfel , de aceea sint in dubii sa afirm ca-i fals.Caut seria in link-urile care le am eu prin baza de date si va spun .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Scrie răspuns