Ma bag si eu in discutie ca musca...
Ceasul imi place in mod clar, mai ca l-as comanda si eu, dar vreau sa fiu critic, asadar:
-fiind un ceas mecanic care trebuie intors cam la aceeasi ora, ce folos de power reserve? functia asta nu ma incalzeste cu nimic, ca eu oricum il voi "trage" la 24 H si nu la cat imi arata rezerva...
-are cristalul bombat, deci mai expus loviturilor, ceea ce nu ma avantajeaza deloc...daca era plat, era OK.
-capacul spate este presat, era mai bine sa fie pe filet... si asta nu costa mare lucru...
-water rezist- cat? -30m? nici macar 50, nu vreau sa zic mai mult ca un ceas de costum e cam pana in 100, totusi 30 m e putin pt. pretul sau...
-si acum pretul... ei bine, desi f. discutabil, functie de cat ii place fiecaruia si este dispus sa plateasca, consider ca este mare... este parerea mea, este destul de subiectiva, desi se bazeaza pe cele de mai sus, asadar nu dati cu pietre...
Ceasul ca imagine imi place mult, este clasic si elegant, nu este "incarcat", chiar si varianta plated consider ca este OK, la urma- urmei dupa ce se duce "gold-ul"

, dedesubt va fi uniform acelasi "steel" si nu vreo arama pacatoasa ca aspect...
Totusi, in concluzie, in afara de "limited" si aspect, nu ma da pe spate...varianta automatic care este sora vitrega mi se pare mai justificata in ale pretului cerinte; voi ce ziceti?
Apropo's de power reserve, daca ceasul are back-ul transparent, imi pot da seama cat este de incarcat functie de cat de usor se misca rotorul, so?