Orient 60th anniversary
Re: Orient 60th anniversary
cureaua e schimbata cu totul.
poate ne ajuta cineva din cei care au ceasul sa vedem cateva imagini cu mecanismul?
poate ne ajuta cineva din cei care au ceasul sa vedem cateva imagini cu mecanismul?
-
ImportWatches
Da, am scris intr-un posting mai sus, am schimbat cureaua cu un Hirsch Genuine Alligator.
Zar scrie:Catarama a fost schimbata ? Ar trebui sa arate altfel, inclusiv marcajul ...
http://yeomanseiko.wordpress.com/2010/0 ... -dt00002w/![]()

sursa forum.watch.ru
Scuze, mi-a scapat la citit. Sugestie : Poti sa-i montezi catarama originala de Orient (e cu telescop) la noua curea, ca sa fie in ton cu ceasul.ImportWatches scrie:Da, am scris intr-un posting mai sus, am schimbat cureaua cu un Hirsch Genuine Alligator.
AR1070-56E
Mecanismul e foarte asemanator cu cal. 46941 doar ca nu are modulul de armare automata. 
AR1070-56E
-
Alexandrion
Scuze daca ati inteles cum ca as fi toma necredinciosul.Nu asta a fost intentia doar ca ceea ce am vrut sa spun este ca imi vine greu sa cred ca a fost cumparat la noi in tara cu 850 ron si atat.
Cat despre ceas eu il vreau pentru mine si pentru cum arata, dar totusi este o suma de bani care fata de munca pe 2 - 3 sap[tamani pentru unii este salariul pe 2 luni. Nu este cazul meu dar nici nu imi permit zilnic ceasuri de 300 euro.
Faptul ca ii creste valoarea in timp nu poate fi decat un bonus, nu intentionez sa il revand dar , nu se stie peste ani si ani.
Mai mult ca sigur pana la urma am sa imi iau unul dar de unde, ramane de vazut.
Iar cat despre stilul romanesc, nu suntem totusi romani ?
Cu stima,
Cat despre ceas eu il vreau pentru mine si pentru cum arata, dar totusi este o suma de bani care fata de munca pe 2 - 3 sap[tamani pentru unii este salariul pe 2 luni. Nu este cazul meu dar nici nu imi permit zilnic ceasuri de 300 euro.
Faptul ca ii creste valoarea in timp nu poate fi decat un bonus, nu intentionez sa il revand dar , nu se stie peste ani si ani.
Mai mult ca sigur pana la urma am sa imi iau unul dar de unde, ramane de vazut.
Iar cat despre stilul romanesc, nu suntem totusi romani ?
Cu stima,
Referitor la pretul de 850 lei - noi nu avem detalii, dar nu este imposibil. Probabil e luat de ocazie. Si eu am vandut mai demult un ceas nou luat la pretul de 1800 lei din magazin (purtat 1 zi) si dat la cateva zile cu 700 lei - pt. ca am avut nevoie urgenta de bani si nu a oferit rapid nimeni mai mult. 
AR1070-56E
pentru cei care nu cred, o sa atasez si bonul linga poze ,nu am pus poze deoarece aparatul meu foto e ieftin ,da o sa incerc,si ceasul e nou in cutie de lemn,nu dau 850 ron pe second hand
-
Alexandrion
Si un telefon Nokia 6300 este de ajuns daca ai destula lumina. Eu cu asa ceva fac pozele. 
Astept cu foarte mare interes pozele.
Cu stima,
Astept cu foarte mare interes pozele.
Cu stima,
Nu se vad. Urmeaza pasii de aici : http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=9236 
AR1070-56E
http://i52.tinypic.com/155gdqd.jpg[/IMG]

mai adaug si un omega seamaster cal 500 cumparat cu 150 euro,da pe asta chiar nu am bon,

mai adaug si un omega seamaster cal 500 cumparat cu 150 euro,da pe asta chiar nu am bon,