Sfat achizitie ceas rusesc

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
calin gabi

Re: Sfat achizitie ceas rusesc

Mesaj de calin gabi »

Daca vrei poti,ca pret este o.k poate mai negociezi cu vanzatorul un 5-10%insista
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Ceasul este 1.250 lei si va fi o promotie de 15% intr-un anumit interval de timp. As vrea, totusi, sa platesc pretul corect. Multumesc.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Despre ce model Certina DS este vorba? Intreb pentru ca modelul DS Podium se gaseste si pe la 1000 de lei, iar DS 1 e mai scump, spre 1700-1800. Oricum ambele au acelasi mecanism, diferentele sunt de design si aspect, mici detalii de finisare.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Razvee scrie:Despre ce model Certina DS este vorba? Intreb pentru ca modelul DS Podium se gaseste si pe la 1000 de lei, iar DS 1 e mai scump, spre 1700-1800. Oricum ambele au acelasi mecanism, diferentele sunt de design si aspect, mici detalii de finisare.
Ds tradition automatic.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Daca iti place modelul, dupa mine 1100 de lei e un pret corect pentru ceasul respectiv.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Razvee scrie:Daca iti place modelul, dupa mine 1100 de lei e un pret corect pentru ceasul respectiv.
Imi place modelul. Ce nu-mi place este capacul inferior transparent, preferam sa fie din o.I. Sper sa nu am probleme din cu el. Am inteles ca are mecanism ETA...
Razvee

Mesaj de Razvee »

Din cate stiu, Certina au o rezistenta la apa buna, oarecum peste media brandurilor plasate in aceeasi categorie de pret. Nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca spatele este transparent. Exista ceasuri cu un WR mai mic, dar cu spate solid, dupa cum exista divere cu spate transparent si rezistente la presiuni mult mai mari.

Dimpotriva, as zice ca ar trebui sa te bucuri de acel geam - prin el te vei "imbolnavi" pe zi ce trece si mai mult, urmarind mecanismul, miscarile fascinante ale rotorului. Ti se vor lipi de retina mici farame din lumea fascinanta a ceasurilor mecanice. Eu zic ca-i bine.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Acesta este modelul: http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 159-2.html
Miercuri o sa-l iau. Sa inteleg ca este o alegere mai buna decat un ceas rusesc? :roll:
Razvee

Mesaj de Razvee »

In acesti bani, eu zic ca e superior oricarui ceas rusesc (nou).
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Poate gasesti unul pe bratara chiar daca este mai scump putin merita si merge purtat si mai sport plus ca daca iei bratara separat te costa f.mult,curele de piele gasesti pe ales.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

calin gabi scrie:Poate gasesti unul pe bratara chiar daca este mai scump putin merita si merge purtat si mai sport plus ca daca iei bratara separat te costa f.mult,curele de piele gasesti pe ales.
Sincer, imi place mai mult cureaua de piele si in plus e mai practica, cel putin iarna. 8).
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Important este ca face parte din ceasurile rusesti din gama de "varf!" !!Varful muntelui Leman!!!De fapt consecventa este una dintre calitatile neamului romanesc,ptr.care suntem de altfel recunoscuti pe plan european si de ce nu chiar pe plan mondial.Este o mare realizare a noastra a tuturor!!!Nu renunti la Certina daca iti ofer eu un Pobeda unicat,001/001,cu 233 euro negociabil,dar nu mult,maxim 44,7%?In timp iti vei da seama ca eu am avut dreptate!!!Pacat!!!
PS:e ceva de genul:plecati baieti si culegeti musetel ca intre timp eu mananc o capra fripta.
Mihai P.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Mihai P. scrie:Important este ca face parte din ceasurile rusesti din gama de "varf!" !!Varful muntelui Leman!!!De fapt consecventa este una dintre calitatile neamului romanesc,ptr.care suntem de altfel recunoscuti pe plan european si de ce nu chiar pe plan mondial.Este o mare realizare a noastra a tuturor!!!Nu renunti la Certina daca iti ofer eu un Pobeda unicat,001/001,cu 233 euro negociabil,dar nu mult,maxim 44,7%?In timp iti vei da seama ca eu am avut dreptate!!!Pacat!!!
PS:e ceva de genul:plecati baieti si culegeti musetel ca intre timp eu mananc o capra fripta.
Nu te inteleg. Mai devreme ironizai in catrene ceasurile rusesti NOI, iar acum pe mine... probabil. Daca ai citit cu atentie ai observat ca nu m-am limitat exclusiv la un anumit tip de ceas.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Relaxeaza-te si cumpara ceasul odata!!!Suntem curiosi ce alegi.Zambeste cand cumperi un ceas!!!Poate vad aia de la magazin discutia asta si maresc pretul pana te hotarasti tu.Bafta la cumparaturi!!!
Mihai P.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

L-am luat. 1.062,50 lei. Multumesc pentru tot! :)
Scrie răspuns