Orient 60th anniversary

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
rubin

Re: Orient 60th anniversary

Mesaj de rubin »

Acum la BB au un Anniversaire placat cu 22k (ca asa scrie pe el ) cu 1599 lei dar este la raionul cel mai apropiat de MC Donalds. Aviz amatorilor ca sta de 2 luni in vitrina !
Sau bongiorno....
zach

Mesaj de zach »

Exista Mos Craciun...da exista.

A venit ceasul...si nu oricum...la oficiul postal din cartier...da, NU la cel din VAMA. Sunt si eu surprins.

Deci...exista Mos Craciun!

Cost total, 261 USD.
Am numarul 795/1500.

Va rog sa aveti rabdare...voi pune foto curand(nu in seara asta), cu ambalajul, cu ceasul...etc.
Mai adaug ca eu am scris in declaratia vamala completata pe www.shipito.com ca e GIFT si ca are valoare de 49 USD.

Daca am avut bafta...asta e.
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Super concluzionarea acestei trazactii. Felicitari pt. ceas. Abia astept sa vad niste poze reale cu el.

PS: Ce metoda de transport ai ales? (intreb asta pt. ca am vazut ca au mai multe variante de transport worldwide)
zach

Mesaj de zach »

Am ales varianta cea mai ieftina...Shipito Airmail.

mihaixp scrie:Super concluzionarea acestei trazactii. Felicitari pt. ceas. Abia astept sa vad niste poze reale cu el.

PS: Ce metoda de transport ai ales? (intreb asta pt. ca am vazut ca au mai multe variante de transport worldwide)
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
Nicu

Mesaj de Nicu »

Amigos ,
Am reusit sa-mi cumpar si eu unul .
Am sa postez fotografii ......sa vedem cind :oops:

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
zach

Mesaj de zach »

Si cateva poze despre cum a venit ceasul, via shipito.com

[img]<a%20href="http://www.flickr.com/photos/31794294@N ... 1"%20/></a>[/img]

dupa cum se vede, la trimis totusi ShipiTo catre mine.
A.De Saint-Exupery
zach

Mesaj de zach »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
A.De Saint-Exupery
zach

Mesaj de zach »

A.De Saint-Exupery
Clipper

Mesaj de Clipper »

In flickr, apasa pe butonul actions --> view all sizes si copiaza adresa imaginii (atentie: nu adresa URL la care esti, ci click dreapta pe imagine si copiezi de acolo adresa si trebuie sa arate cam asa http://farm6.static.flickr.com/5005/524 ... 883e_b.jpg deci sa fie in forma "statica" de pe un domeniu farmx.static) si apoi vii aici si scrii [img]adresa[/img]

Felicitari pentru ceas si pretul obtinut, e o metoda buna, insa pentru bunuri mai valoroase ai si posibilitatea de a asigura transportul? Daca ii declari si o valoare mai mica banuiesc ca e deja complicat
zach

Mesaj de zach »

Poti alege o varianta de transport cu asigurare; costa cam 40-50 usd.
Eu am ales sa nu declar valoarea integrala, tocmai pt a evita o posibila problema in vama.
Pe link-ul pus, ca pana la urma a ramas un link cu acces la foto pe flikr.com, se poate vedea, ca pe declaratia vamala apare GIFT, si ca pachetul e trimis de SHIPITO catre mine; deci nu apare o situatie ingrata de a trimite eu coletul catre mine.
Oricum, daca nu apare vama in traseu, e aproape la jumatate de pret. Si cred ca si cu vama si toate taxele, iesi sub 1000 lei, la varianta pe otel. Deci economisesti aproape 100 USD, in varianta cea mai pesimista.
Pentru mine e ok, ca acum stiu cum pot cumpara din USA de la furnizori ce nu vand direct in Romania.

Legat de fotografii, s-a schimbat ceva pe flickr. Acum trebuie sa merg la "share this".
[img]<a%20href="http://www.flickr.com/photos/31794294@N ... 7"%20/></a>[/img]
A.De Saint-Exupery
zach

Mesaj de zach »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

sper sa mearga Clipper.
A.De Saint-Exupery
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Felicitari. Uimitor, arata ca al meu :D Ce imi place este ca este foarte bine ambalat, nu ma asteptam, dar se pare ca se respecta oamenii. Sa il porti sanatos, chiar ai facut o afacere buna.
Pacat insa ca pana ti-a ajuns , s-au terminat ceasurile. Era bine sa poata profita si altii de metoda ta.

Cu stima,

Alex
rubin

Mesaj de rubin »

Se termina...... :wink:
Sau bongiorno....
zach

Mesaj de zach »

Alexandrion...verifica mai atent...stocul dealer-ului e refacut.
In acest moment se pot cumpara din nou atat varianta pe otel cat si cea placata cu aur. Din ce am primit pe mail, discount-ul se acorda in continuare.

Spor la cumparaturi doritorilor.

Alexandrion scrie:Felicitari. Uimitor, arata ca al meu :D Ce imi place este ca este foarte bine ambalat, nu ma asteptam, dar se pare ca se respecta oamenii. Sa il porti sanatos, chiar ai facut o afacere buna.
Pacat insa ca pana ti-a ajuns , s-au terminat ceasurile. Era bine sa poata profita si altii de metoda ta.

Cu stima,

Alex
A.De Saint-Exupery
Alexandrion

Mesaj de Alexandrion »

Da ai dreptate, nu am mai verificat. Ce inseamna marketingul :)
Scrie răspuns